Philips najavio novi 27-inčni IPS monitor 272P4APJKEB

Philips najavio novi 27-inčni IPS monitor 272P4APJKEB

Nizozemski Philips je najavio svoj novi model monitora, sa pomalo gigantskim imenom 272P4APJKEB. Ovaj model je najavljen za mainstream sekciju, te je namijenjen profesionalcima.

 

Monitor posjeduje QHD rezolucije i 12-bit boje, tvorničku kalibraciju PerfectKolor za sRGB i Adobe RGB skale. Sadrži Adobe RGB te je omogućeno korisnicima da sami odrede opcije skaliranja kako bi stvorili bilo što unutar Adobeovog prostora boja, navodi Tomshardware. Philips, sklon tzv. razmišljanju outside the box, ponudio je i ugrađenu web-kameru što je odličan potez u smislu orginalnosti i posebnosti. Također, korisnici mogu lakše komunicirati tako da jednostavno spoje kompjuter na USB 3.0 hub od monitora. Dodatne opcije uključuju dva HDMI-a te po jedan DisplayPort i dual-link DVI.

Sam panel je AHVA ( Advanced Hyper Viewing Angle) dio sa ekstremni širokim kutevima pomoću kojeg vizualno superiornija off-axis kvaliteta slike. Monitor uključuje i opciju 10-bit nativne dubine boje sa untarnjim procesiranjem sposobnim od 12-bit outputa. Stražnje svjetlo se mjeri na 350cd/mi posjeduje free-flicker što je odlična vijest za ljude koji poslom puno provedu ispred ekrana. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.