Samsung vam daje 50 posto popusta za 50 godina povjerenja

Samsung vam daje 50 posto popusta za 50 godina povjerenja

U posljednja dva desetljeća mobilni uređaji su se razvijali, postali „pametni“ i nezamjenjivi u svakodnevnom životu te je danas gotovo nezamislivo provesti dan bez njih. 

Bilo da su u pitanju poslovne obaveze, razgovor s prijateljima ili provjera vremenske prognoze, pametni uređaji ključni su element svakog uspješnog poduhvata.

Međutim, oni nisu neuništivi, pa se može dogoditi da padnu na pod, skliznu sa stola ili da ih netko slučajno sruši u prolazu. U velikom broju situacija, kada padne na zadnju stranu, mobilni uređaj prođe s kojom ogrebotinom, a korisnici s olakšanjem ustvrde kako će ubuduće voditi više računa i kupiti zaštitnu masku. Problem uglavnom nastaje kada mobilni uređaj padne na prednju stranu ili kada rubom udari o pod. Tada može doći do oštećenja zaslona, a korisnici potom često izbjegavaju odlazak u servis jer promjena zaslona može biti skupa. Oni nastavljaju koristiti svoj pametni uređaj sa slomljenim zaslonom i nailaze na poteškoće prilikom pisanja poruka, slanja mailova ili dok pregledavaju fotografije i video sadržaj. Može ih, s druge strane, frustrirati i činjenica da je estetika njihovog uređaja narušena.

Svjestan važnosti pametnih telefona, Samsung je odlučio pružiti svojim korisnicima posebne pogodnosti tijekom obilježavanja 50. godišnjice postojanja. Upravo zato, od 27. rujna do 25. listopada, Samsung će svakog petka svojim korisnicima omogućiti popravak zaslona s nevjerojatnim popustom od 50 posto za mobilne uređaje koji su pretrpjeli oštećenje unutar jamstvenog perioda. Sve detalje možete potražiti ovdje.

Kao lider i jedan od najvećih inovatora tehnologije u svijetu, Samsung Electronics već pola stoljeća stvara budućnost i mijenja živote svojih korisnika, pružajući im inovativne proizvode i vrhunske usluge, kao i besprijekorno iskustvo. Ovo je samo jedna u nizu akcija kojom kompanija slavi 50. obljetnicu u svijetu tehnologije.

Promo članak

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.