Samsung C27RG5: Gaming monitor s G-Syncom i brzinom osvježavanja od 240Hz

Samsung C27RG5: Gaming monitor s G-Syncom i brzinom osvježavanja od 240Hz

Samsungov 27-inčni C27RG5 gaming monitor, najnoviji u liniji zakrivljenih gaming monitora, donosi značajke kao što su brzina osvježavanja od 240Hz i podršku za NVIDIA G-SYNC tehnologiju.

„Koristeći inovativne zakrivljene zaslone i najnoviju grafičku tehnologiju, Samsung donosi potpuno novo i besprijekorno iskustvo igranja. Kombinacijom brzine osvježavanja od 240 Hz i kompatibilnosti s NVIDIA G-SYNC, u novom Samsung CRG5 zakrivljenom gaming monitoru postižu se napredne performanse i kod novijih, grafički zahtjevnih igara.“, rekao je Seog-gi Kim, viši potpredsjednik poslovanja vizualnim zaslonima tvrtke Samsung Electronics.

Samsung Curved Gaming Monitor CRG527 4 1

Samsungov 27-inčni Full HD (1920x1080) monitor ima zakrivljenost zaslona od 1500R te kombinaciju brzine osvježavanja od 240Hz i RapidCurve™ tehnologije, koja smanjuje kašnjenje slike i zamućene pokrete.

Također, dublje crne i svjetlije bijele boje s omjerom kontrasta 3000:1 prikazuju bitne detalje u najsvjetlijim i najtamnijim dijelovima igre, dok zakrivljeni zaslon s okomitim poravnanjem (VA panel) osigurava široki kut gledanja.

Igrači pomoću digitalnog izbornika na zaslonu mogu odabrati unaprijed postavljene opcije prikaza za bilo koji žanr igre, a imaju i mogućnost izrade do tri odvojena profila za jednostavan prijelaz između pojedinih opcija.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.