Pop-up kamera na novom Huaweijevom premium prijenosniku

Pop-up kamera na novom Huaweijevom premium prijenosniku

Huawei je predstavio MateBook X Pro, laptop s omjerom ekrana i kućišta od 91 posto te ekstremno tankog i laganog kućišta. Kako je teško ugraditi kameru u tanke rubove oko ekrana, u tipkovnici između F6 i F7 tipke skriva se kamera na uvlačenje.

Taj inovativan pristup cijenit će ljudi koji žele maksimalnu privatnost, no sudeći po, primjerice, Dellovom pozicioniranju kamere na donji rub ekrana, ljudima će se istaknuti pretežito nosnice i podbradak. Taj položaj iznimno je nezgrapan ukoliko želite ostaviti ozbiljan dojam kod razgovora za posao preko Skypea.

huawei kamera

Što se tiče ostatka hardvera, kupci MateBook X Proa moći će birati između i5 8250U procesora s Intel UHD 620 grafikom uz 8 GB RAM-a te i7 8500U procesora, MX 150 grafike s 2GB VRAM-a te 16 GB RAM-a, dok će za pohranu biti zaslužni NVMe SSD-ovi od 256 ili 512 GB RAM-a. Oba modela dolaze s četiri zvučnika s Dolby Atmos tehnologijom te 13,9-inčnim LTPS ekranom na dodir razlučivosti 3000x2000 piksela koji pokriva 100% SRGB spektra. Tipkovnica dolazi s pozadinskim osvjetljenjem i otporna je na prolijevanje. Od priključaka MateBook X Pro nudi dva USB Type-C priključka, jedan Type-A te 3.5 mm utor za slušalice.

huawei matebook x pro reboot with fingerprint phone

Predviđena cijena za skuplji i7 model s MX 150 grafikom iznosit će 1900 eura, dok će kupci za i5 model morati odvojiti 1500 eura

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.