Procurile specifikacije za OnePlus 5T

Procurile specifikacije za OnePlus 5T

Screenshot s benchmark stranice AnTuTu prikazuje izgledne specifikacije nadolazećeg OnePlus 5T smartfona. 

 

Iako nema još nikakve službene objave o datumu dolaska sad već sigurnog OnePlus 5T modela, on je već sad postao jedan od najiščekivanijih pametnih telefona 2017. godine.
Tech blog GizChina je izdao Screenshot AnTuTu benchmark testa za koji tvrdi da predstavlja  nadolazeći OnePlus 5T telefon. U izjavi je navedeno ime modela OnePlus A5010, što je u skladu s dosadašnjim načinom imenovanja OnePlusa, ako uzmemo u obzir da je OnePlus 5 A5000 dok je OnePlus 3 bio A3000 a OnePlus 3T A3010.

Od navedenih specifikacija vidi se da procesor i GPU ostaju isti kao i na OnePlus 5 modelu stoga se i dalje očekuje  Snapdragon 835 SoC te Adreno 540 GPU, dok se od ostaloga navodi 8 GB RAM memorije i 128 GB unutarnje pohrane. Slično kao i prijašnji model, OnePlus 5T se očekuje s 2 stražnje kamere, samo ovaj puta su obje od 20 megapiksela umjesto sadašnje kombinacije od 16 i 20 megapiksela. Također je moguće da i prednja kamera dobije poboljšanje sa 16 na 20 megapiksela. Kamera 5T-a bi mogla dobiti i očekivanu optičku stabilizaciju slike (OIS) umjesto postojeće elektroničke, što bi uvelike popravilo kvalitetu snimaka na poboljšanim kamerama. Uz to screenshot navodi i HD+ rezoluciju od 1080x2016 piksela.


Ako se ove informacije pokažu istinitima, OnePlus 5T bi mogao biti dobro unaprjeđenje na prethodnika, uz poboljšane kamere  izgledno je i prebacivanje skenera otiska prsta na stražnju stranu uređaja, što se vidi i u prethodno procurjelim slikama.
U softverskom pogledu screenshot navodi poboljšanje u obliku novog Android 8.0.0 (Oreo) OS-a što ostavlja mogućnosti za puno poboljšanja i novih featurea u OnePlusovom Oxygen OS-u

Detalja o službenim objavama uređaja još nema, ali ako je vjerovati nekim medijskim objavama i ako će se OnePlus držati tradicije, očekuje se službeno izdavanje negdje sredinom studenog.






Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.