Epson u Zagrebu predstavio nove pisače, skenere i projektore

Epson u Zagrebu predstavio nove pisače, skenere i projektore

U sklopu manifestacije „Make the Switch to a new Future with Epson!“ predstavljene su nove generacije pisača EcoTank ITS, WorkForce, te novi video projektori za kućnu i poslovnu uporabu.

 

EcoTank ITS

Epson je predstavio novu generaciju pisača EcoTank ITS (L4150, L4160, L6160, L6170 i L6190). Novi modeli donose značajna poboljšanja u odnosu na prethodnu generaciju: nov dizajn sa spremnicima za tintu s prednje strane kućišta, poboljšanim bočicama s tintom, kompaktnijeg kućišta i jednostavniji za uporabu. Kako se spremnici za tintu nalaze na prednjoj strani, provjera razine tinte odvija se puno jednostavnije.

20171017 142435

WorkForce: tintni ispis umjesto laserskog

Predstavljeni su i modeli iz serija višenamjenskih tintnih pisača za poslovnu uporabu za grupe srednje veličine WorkForce Pro. Tintni ispis je bio namijenjen kućnoj uporabi, no zbog učinkovitosti, jednostavnosti i ekonomičnosti tintnog ispisa tvrtkama pruža niz prednosti pred laserskim ispisom. Većina tih prednosti omogućuju nove glave bazirane na tehnologiji PrecisionCore.

Replaceable Ink Pack System (RIPS)

U WorkForce Pro asortimanu su i višenamjenski pisači RIPS, posebni po tome što umjesto uložaka koriste vrećice s tintom, što omogućava još povoljniju cijenu ispisa dokumenata. Uz pomoć vrećica pisači mogu bez zamjene tinte ispisati do 84.000 listova. Osim cijene ispisa smanjuju i negativan utjecaj na okoliš te prekide u radu. Smanjenje potrošnje iznosi 95%, a smanjenje otpada i do 99%.

20171017 141838

Rješenja za kolaboraciju i (laserski) prikaz slike

Predstavljeni su i novi video projektori ultra kratkog dometa koji donose nove mogućnosti interaktivne kolaboracije na poslovnim sastancima, uz upravljanje na dodir, kao na tablet računalu ili pametnom telefonu. Ovo rješenje kombinira prednosti prezentacijskih ploča, interaktivnih ploča i konvencionalnih zaslona u objedinjeno rješenje za sobe za sastanke.
Epson je također predstavio i novu generaciju laserskih instalacijskih projektora koji se odlikuju ne samo jačom izlaznom snagom već i duljim radnim vijekom, pošto više ne koriste klasičan izvor svjetla.

U sklopu prezentacije prikazani su i mobilni te multimedijalni projektori, skeneri za digitalizaciju velikih količina dokumenata te pisači velikog formata iz serije SureColor. Pisač velikog formata SureColor SC-T7200 maksimizira produkciju u užurbanim proizvodnim okruženjima za grafiku, CAD i GIS. Vrhunske mogućnosti obrade slika i velika brzina ispisa odgovor su na potrebe tržišta koje cijeni maksimalnu učinkovitost i fleksibilnost. Epsonovu glavu pisača PrecisionCore TFP ne treba zamjenjivati što, zajedno s tintom UltraChrome XD, omogućuje najvišu razinu izvedbe i isplativost te podržava različite medije.

23476834534567567567567

PROMO ČLANAK

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.