Disney izdao aplikaciju za svoja VR filmska iskustva - 3.0 out of 5 based on 5 votes
Disney izdao aplikaciju za svoja VR filmska iskustva

Disney izdao aplikaciju za svoja VR filmska iskustva

Na Steamu je lansirana nova Disneyeva aplikacija za HTC-ov Vive uređaj, nudeći svoje VR videoisječke i iskustva.

Besplatna aplikacija imenom Disney Movies VR tako nudi sadržaj iz tri filma: The Jungle Book, Star Wars: The Force Awakens i Captain America: Civil War. Korisnik se prvotno u aplikaciji nalazi u svojevrsnom loobyu koji ima potpuno animirano okružje. U njemu se tako može izabrati tri različite sekcije, kao što su Disney (Jungle Book), Lucas (Star Wars: The Force Awakens) i Marvel (Captain America: Civil War). Za sada je spomenuto kako se radi o aplikaciji za HTC Vive VR uređaj. Zadnje navedeni film upravo igra u hrvatskim kinima, a njegove ocjene su iznimno visoke (90 posto na Rotten tomatoesu).

Disney VR movies app

Naveden je hardverski minimum koji iznosi Intel i5-4590 ili bolji, 8 GB RAM, NVIDIA GTX 970 / AMD R9 290 ili bolji i 3 GB prostora. Windows 8 i 10 64-bitni sustavi su podržani. Očigledno je ova aplikacija tek počela sa svojim radom, a sam Disney će ju poboljšavati i nadograđivati s vremenom.

Disney VR movies app 2

Aplikaciju možete pogledati i preuzeti na ovoj Steamovoj stranici. Disneyeva besplatna aplikacija trenutno na Steamu nema ni pozitivno ni negativno mišljenje (27 reviewa u trenutku pisanja).

Disney VR movies app 3

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.