Corsair najavio dostupnost kućišta Spec-Alpha i proširenje jamstva za napajanje

Corsair najavio dostupnost kućišta Spec-Alpha i proširenje jamstva za napajanje

Corsair je najavio dostupnost svog mid-tower gaming kućišta i produženje jamstva za određene edicije napajanja.

Kompanijino novo kućište proširuje njihovu Carbide liniju kućišta, podržavajući ATX, micro-ATX i mini-ITX matične ploče. Zahtijeva ATX napajanje veličine od 190 mm. Što se tiče grafičkih kartica, omogućava mjesta za instalaciju grafičke kartice do 380 mm u dužini. Za one koji planiraju stavljati CPU hladnjak, omogućeno je mjesta za ugradnju hladnjaka do 156 mm.

SPEC ALPHA BLK RED 01

SPEC-ALPHA kućište koje se fokusira na gaming sadrži 120 mm ventilatore s ugrađenim kontrolerom s tri brzine. Može smjestiti do četiri 2,5-inčna drive ili tri drivea od 3,5 inča. Tu su i klasični portovi za mikrofon i slušalice te dva USB 3.0 porta i sedam ekspanzijskih slotova.
Sustav vodenog hlađenja podržan je s radijatorima od 120 mm i 240 mm na prednjoj strani, dok je na stražnjoj strani dopušten samo 120 mm radijator.

Spec Alpha GRAY 01

Dizajniran je s velikim bočnim panelnim prozorom i uglatim stilom, tool-free instalacijom drivea. Jamstvo iznosi dvije godine. Zastupljen je u tri različite varijante boja: crveno-bijela, crveno-crna i crno-siva. Spec-Alpha dostupna je po preporučenoj cijeni od 100 američkih dolara (oko 655 kn) putem Corsairove mreže distributera i prodavatelja.

Spec Alpha RED 05

EVGA je prva kompanija koja je dala svojim korisnicima deset godina jamstva za određene high end modele napajanja. Slučajno ili ne, Corsair je najavio i svoje proširenje jamstva na high-end napajanja sa sedam na deset godina.

Spec Alpha RED 10

Tako sva dosadašnja i buduća Corsairova napajanja u AXi, HXi, RMi i RMx seriji imaju tri dodatne godine jamstva, bez ikakvih potreba za registracijom ili drugim postupcima od strane korisnika. Odnosi se na sve zemlje i jedino zahvaća navedene serije napajanja. Ostala njihova napajanja imaju istu garanciju.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.