Logitech srušio rekord s devet osvojenih Red Dot 2016 nagrada za produkt dizajn

Logitech srušio rekord s devet osvojenih Red Dot 2016 nagrada za produkt dizajn

Logitechu pripao najveći broj Red Dot nagrada u jednoj godini.

Logitech je nedavno objavio kako je tvrtka osvojila devet Red Dot nagrada za izvrsnost u dizajnu u više kategorija, čime je ujedno postavljen novi rekord u broju osvojenih Red Dot nagrada za ovu tvrtku u jednoj godini. Ovo je četvrta godina za redom da su Logitechovi proizvodi osvojili nagradu Red Dot za produkt dizajn, a ukupno tri nagrade više u odnosu na 2015. godinu.

Nagrađeni proizvodi za 2016. godinu su Logi BLOK Family zaštitna navlaka za iPad Air 2, Logitech MX Master Wireless Mouse, Logi Circle, Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard, 2015 Logitech Play Collection, Logitech Harmony Elite, Logitech M335 Wireless Mouse i UE ROLL, kao i Ultimate Ears grupa zvučnika koja se sastoji od UE BOOM 2, UE MEGABOOM i UE ROLL , navodi službeno priopćenje.

Prestižna Red Dot nagrada za produkt dizajn dodjeljuje se još od 1954. godine najboljim proizvodima iz cijelog svijeta. Svake godine se u pojedinoj kategoriji prijavi preko tisuću različitih proizvoda, a pobjednike proglašava međunarodni žiri koji odabire proizvode koji se ističu po iznimnom dizajnu.

Prije 30 godina Logitech je započeo povezivati ljude putem računala, a sada dizajnira proizvode koji ljude povezuje kroz glazbu, igre, video i računalstvo. Krajem prošlog mjeseca kompanija je proširila liniju svojih miševa s novim G900 Chaos Spectrum mišem.

Našu recenziju njihovog MX Master miša možete pročitati na ovoj stranici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.