Samsung pokazao nove proizvode na azijskom forumu u Kuala Lumpuru

Samsung pokazao nove proizvode na azijskom forumu u Kuala Lumpuru

Na forumu za jugoistočnu Aziju u Kuala Lumpuru, Samsung je pokazao nove tehnologije na kojima radi, kao što je SUHD televizor i TabPro S tablet.

Prema rezultatima "Asias Top 1000 Brands" godišnjeg online instraživanja koje je provela Campaign Asia-Pacific i Nielsen, Samsung četvrtu godinu za redom je proglašen najbolji brend u Aziji u 2015. godini. Nakon CES-a, sada predstavljaju svoje tehnologije i proizvode na azijskom forumu.

Kompanija je objavila u svom priopćenju kako se fokusira i na pametnije uređaje za dom, predstavivši tako i AddWash perilicu rublja i pametni Family Hub hladnjak.

U svom priopćenju naveli su kako rade na novoj seriji SUHD televizora s još boljom kvalitetom slike pomoću ekrana s 10-bitnim kvantnim točakama, koji ima prvi na svijetu bezel-less (bez okvira) zakrivljeni dizajn. 2016 SUHD TV sadrži novu Ultra Black tehnologiju i veći kontrast između svijetlih i tamnih tonova od tisuću svjetloće HDR-a kao minimunm. Izgrađen na Tizen operativnom sustavu dolazi s novim Smart Hubom, Smart Control upravljačem i Smart View mobilnih aplikacija.

Uz televizor, predstavili su i prvi Ultra HD Blu-ray player (UBD-K8500) koji je HDR kompatibilan.

Gear S2 najavljen je i u dvije nove boje, zlatnoj s nijansom ruže i platinum.

SEAForum GearS2 Main706

Galaxy TabPro S kratko je predstavljen, izjavivši da dolazi s Windows 10 operativnim sustavom.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.