Samsung osvojio CES Best of Innovation nagradu

Samsung osvojio CES Best of Innovation nagradu

Nova tehnologija za pristupačnost donosi unaprijeđeno korisničko sučelje, poboljšanu reprodukciju zvuka i slike, za pomoć osobama s invaliditetom.

Samsung Electronics osvojio je CES Best of Innovation nagrade u kategoriji pristupačnosti tehnologije, za Smart TV prijamnike, koja je dodijeljena na sajmu CES u Las Vegasu, 5. siječnja 2016. godine. Godišnje nagrade CES Innovation potvrda su izvanrednom dizajnu i inženjerstvu u kategoriji potrošačke elektronike, a nagrađeni proizvodi bili su izloženi u sklopu Innovation Awards postave, tijekom trajanja sajma.

Samsung TV prijamnici opremljeni su značajkom glasovnog upravljanja koja olakšava korištenje niza funkcija, uključujući podešavanje uređaja, pregledavanje internetskih stranica i drugih podešenja koja su, uobičajeno, samo prikazana na ekranu. Izgovaranjem naredbi, korisnici jednostavno mogu upravljati prijamnikom i snimiti omiljene emisije, upravljati Smart TV aplikacijama te zatražiti informacije kao što su vrijeme emitiranja programa i druge.

Značajka Amplify na Samsung Smart TV prijamnicima može povećati glasnoću zvukova visokih frekvencija i tako dodatno poboljšati jasnoću zvuka dok Clear Voice omogućava bolju čujnost dijaloga, podešavanjem frekvencije glasova.

Zadnji test njihovog televizora možete pročitati na ovoj stranici.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.