Crytek najavio drugu VR igru, "The Climb"

Crytek najavio drugu VR igru, "The Climb"

Crytek, najpoznatiji po svojem Crysis serijalu igara i CryEngineu, predstavlja još jednu VR igru zanimljive ideje.

Iako je poznato da rade na VR igri Robinson: The Journey, sada su najavili još jednu igru koja se zove "The Climb" i izlazi isključivo za Oculus Rift uređaj.

Kao što i samo ime kaže, fokus igre se bazira na penjanju na sam vrh virtualne litice ili planine. Izdali su teaser od jedne minute kojim su pokazali kako gameplay funkcionira. Iz njega je vidljivo kako se igrač penje na liticu u tropskom području. Vide se jedino ruke i penjanje u nekoliko kadrova, da bi potom na kraju igrač s helikoptera gledao panoramu otoka, koja se sastoji od vodopara, litica i hrama na jednom od vrhova.

Crytek climb
Službena stranica navodi kako igra sadrži "hiper-realistične" lokacije penjanja diljem svijeta, koje će igrači moći iskusiti putem Rifta koristeći ili Xbox One kontroler ili Oculus Touch.

Nešto slično ovome kompanija je pokazala i na ovogodišnjem E3-u s Back to Dinosaur Island 2. No za razliku od toga, "The Climb" se bazira na free-climb pristupu.
Nedavno su objavili svoj Return to Dinosaur Island demo na Steamu, a sutra počinje i German Developer Awards na kojem će i Crytek biti prisutan.

Crytek climb 2

Oba dvije njihove najavljene VR igre nemaju još službeni datum izlaska.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.