Izvor: službeni video Toybox demoa

Društveni VR demo "Toybox" za Oculus Touch

Facebookov Oculus dobiva još jedan u nizu VR demoa kojim pokazuje snagu tehnologije virtualne stvarnosti. Ovaj put se radi o Toybox demou za Oculus Touch uređaj, koji je prvi put predstavljen na ovogodišnjem E3-u.

Epic Games je nedavno predstavio nekoliko akcijskih VR demoa kao što su Showdown i Bullet Train, u kojem su pokazali mogućnost igranja Oculus Touchom. Sada dolazi novi, grafički jednostavniji i "laganiji" demo koji je u potpunoj suprotnosti s navedenim demoima od Epic Gamesa.
Toybox demo nikad nije bio javan, no ovaj tjedan je CEO Oculusa Brendan Iribe odlučio pokazati ovaj demo na Facebooku i YouTubeu.
Demo pokazuje raznolike postupke, poput igranja stolnog tenisa, igranja lutkama i laserima, vatromet te još mnogo toga. Koristeći ruke, korisnici mogu igrati igre s drugim ljudima u virtualnom svijetu i koristiti predmete u virtualnoj okolini, navodi Brendan na svojoj stranici.
Ovaj društveni VR demo je samo uvod u nadolazeće iskustvo VR-a i njegovog društvenog potencijala, pokazujući kako virtualna stvarnost ima puno potencijala i u drugim područjima. Izvor: službena Facebook stranica Brendana Iribea

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.