Cubot C3 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Cubot C3

Cubot C3

Moderan metalac

Cubot ima nekoliko satova pod svojim imenom, a C3 model svakako će se istaknuti na ruci sa zanimljivom ponudom lica.

Zanimljiva ponuda lica sata ističu Cubot C3, pametni sat koji smo isprobali na VidiLab usporednom testu u kategoriji do 500 kuna.

 

Ovaj sat lagano se može uklopiti u sportski svijet, a naći će dom na ruci i u svakodnevnom životu zahvaljujući atraktivnom metalnom dizajnu. Sprijeda imate velik 1,3” LCD zaslon s tankim crnim obrubom, te je sve okruženo metalnim kućištem, s brušenim sivim dizajnom.

Iako je poprilično dubok sa 14,8 mm, dizajn sata prikriva tu činjenicu s obzirom da se koristi jedinstven dizajn gdje je cirkularan vanjski sat dodan na nešto pravokutniji glavni dio kućišta, te se sve drži vijcima što satu daje i dojam snage.

Straga imamo plastičan poklopac koji je u sredini izbočen te ima senzor za mjerenje otkucaja srca sa zelenom LED rasvjetom da pomogne senzoru. Desna strana kućišta ima dva gumba za kontrolu sata, no glavni način upravljanja je touchscreen zaslon. Sam sustav je custom napravljen od strane Cubota, te korisnicima pruža biranje nekoliko atraktivnih lica sata, a osim toga možete mjeriti otkucaje srca, sat može pratiti vaš san, a dostupan je uvid i u broj koraka koje napravite u danu.

 

Cubot Smart Watch 1

 

Tu je i broj specijaliziranih sportova za praćenje koji osim standardnih hodanja, trčanja i biciklizma, uključuju i planinarenje, ergometar te steper i druge sprave u teretani ili kod kuće. Uz sat naravno dobivate i mobilnu aplikaciju koja, jednom kada ju povežete sinkronizira podatke sa satom i tako vam nudi detaljniji pregled vaših performansi, kao i pregled kroz vrijeme kada pričate o otkucajima srca, koracima i potrošenim kalorijama.

Napomenimo kako sat ima najresponzivnije sučelje na testu, te grafički podržava i scrollanje, kao i precizniji touchscreen od ostalih. Jedan od razloga je korištenje drugačijeg čipseta koji unatoč boljim performansama nudi čak do 15 dana baterije satu ako ga svakodnevno nosite, a podržan je BT 5.1 za jop manju potrošnju.

 

Cubot Smart Watch 3

Sat povezan s mobitelom nudi uvid u poruke i notifikacije, a omogućuje i upravljanje glazbom na mobitelu, kao i notifikacije o pozivu. Ako želite sat s jasnim zaslonom i dugotrajnom baterijom, ovo je svakako jedna od opcija.

 

Jeftini satovi tablica

KOMPLETAN USPOREDNI TEST 7 NAJBOLJIH PAMETNIH SATOVA DO 500 KUNA

Starter pametni satovi za vašu ruku

Kao i drugi popularni pametni uređaji, satovi dolaze s raznim značajkama i s različitim cijenama. Saznajmo mogu li i oni entry-level zadovoljiti potencijalne kupce?

Više informacija

  • Model: C3
  • Proizvođač: Cubot
  • Ekran: 1,2" 240 x 240 piksela, LCD
  • Baterija: 8 - 14 dana
  • Komunikacija: BT 5.1
  • Debljina i masa: 14,8 mm, 52 g
  • Ustupitelj i cijena: Se-Mark 349,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Cubot C3

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cubot C3 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.