Huawei Watch GT 2 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT 2

Sat za svaki dan

GT 2 verzija Huaweijevog sportskog sata na tržištu je već neko vrijeme te je osim atraktivne cijene dobila i značajna softverska ažuriranja.

Huawei u ponudi ima veći broj satova i dok su neki bili bazirani na Android OS-u, dulje vrijeme izbacuje satove na vlastitoj LiteOS platformi, prijelaz koji se u početku činio riskantnim s obzirom na zaključan softver, no s vremenom je poliran do vrlo atraktivnog izgleda. Iako je dio GT obitelji, ovaj sat dolazi i s kožnim remenom te se vrlo lagano može stilizirati i za svakodnevno nošenje.

 Prvo što će vas privući svakako je velik 1,4” zaslon, koji na 46 mm satu izgleda vrlo impresivno. Svjetlina sata također može biti vrlo visoka pa je vidljiv u većini situacija osim baš direktnog popodnevnog sunca. Riječ je o AMOLED zaslonu visoke 454 x 454 rezolucije, što izgled čini kristalno čistim, čak i kod najsitnijeg teksta. Kao i kod većine ostalih satova na testu, okvir sata je metalan, dok mu je stražnja strana plastična.

 

Huawei Watch GT2 3

Straga imate i pinove za punjenje baterije, a sat dolazi i s magnetiziranim držačem. Sredina sata rezervirana je za senzore otkucaja srca, a ima i senzor za praćenje zasićenosti krvi kisikom, iako morate biti ekstremno mirni te se može mjeriti samo na zahtjev korisnika, ne automatski. Dolazi s različitim remenima, a mi smo testirali veću, 46 mm verziju. Dva gumba s desne strane koriste se za paljenje sata i odlazak u biranje aktivnosti za praćenje.

Kao što smo već spomenuli, sat koristi LiteOS sustav, koji je dizajniran specifično kako bi produljio trajanje baterije između punjenja. Rezultat toga je do 14 dana rada sata, koji se, naravno, smanjuju što više opcija upalite. Mi smo, naravno, ljubitelji Always-On mogućnosti, koja sama po sebi već prepolavlja trajanje baterije.

 

Huawei Watch GT2 2

Korištenje sata za praćenje aktivnosti, odnosno korištenje GPS-a, dodatno će skratiti trajanje baterije, iako je i s našim konstantnim prčkanjem izdržala oko pet dana. LiteOS je limitiran aplikacijama koje dolaze sa satom te nemate opciju dodavanja drugih. Priča s licima sata se popravila te sada imate ogroman dućan s velikim izborom gdje će svatko naći nešto za sebe, no Always-On dizajn i dalje ima svega četiri verzije koje možete birati.

Sat je vrlo sposoban kada se priča o praćenju aktivnosti te ima poprilično širok spektar vrlo popularnih sportova za praćenje, nešto vani, a nešto i u dvorani. Također vam može pomoći u vježbanju pokazivanjem točnog izvođenja pojedine vježbe.

 

Huawei Watch GT2 4

Smatramo da iskustvo na ovom satu uistinu upotpunjuje njegova aplikacija “Zdravlje”. Preglednog je dizajna te će vam pokazati sve detalje trenutnog dana, od prijeđenog puta, rekreacije i otkucaja srca, do toga da prati vaš stres te vam, ako ga nosite noću, daje i informacije o kvaliteti sna. Iako prikaz na aplikaciji nije detaljan kao kod više sportski orijentirane konkurencije, prosječan korisnik dobit će sve zanimljive podatke, iako bismo voljeli bolji pregled statistika kroz dulji vremenski period.

 

KOMPLETNU TEMU PROČITAJTE NA LINKU - KOJI PAMETNI SAT KUPITI? VELIKI USPOREDNI TEST

Pokazuju i vrijeme

Uz malo sreće, s podizanjem vanjske temperature povećat će se količina druženja i rekreacije, a to je odlično vrijeme da napokon nabavite pametni sat.

Više informacija

  • Model: Watch GT 2
  • Proizvođač: Huawei
  • Operativni sustav: LiteOS
  • Procesor: Kirin A1
  • Memorija: 4 GB
  • Ekran: 1,39", AMOLED
  • Baterija: 8 - 14 dana
  • Komunikacija: BT, GPS
  • Debljina i masa: 10,7 mm, 41 g
  • Ustupitelj i cijena: Huawei, www.huawei.hr Cijena: 1.124,00 kune
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Huawei Watch GT 2

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Huawei Watch GT 2 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.