Garmin Venu

Garmin Venu

Mid-range za svaku ruku

Garmin se s Venu satom približio Smartwatch skupini vrlo oštrim i jarkim OLED zaslonom putem kojeg možete jednostavno upravljati funkcijama.

S dijagonalom od 1,2 inča i rezolucijom od 390 x 390 piksela, ovo je jedan od oštrijih zaslona u svijetu pametnih satova. U sredini donje strane sata nailazimo na standardne senzore, kao i kod ostalih satova. Ovdje se naravno radi o Garminovom jedinstvenom sustavu praćenja otkucaja srca, koji će vam pružiti cjelodnevno, neprekinuto praćenje otkucaja srca.

Naravno, senzori mjere i druge napredne značajke zdravlja te se svakako mora spomenuti i zasićenost krvi kisikom. Dimenzije sata iznose 43,2 x 43,2 x 12,4 mm pa smatramo da će odlično stajati na svakoj ruci. Satom se upravlja kombinacijom touchscreena, kao i s dva gumba koji se nalaze s desne strane sata.

 

Garmin Venu 2

 Garmin i kisik mjeri kroz dan, no upozorava kako će sat ciljati trenutke dok ste mirni jer je za točnost očitanja iznimno bitno da ste vrlo mirni. Osim pulsa i kisika u krvi, sat mjeri i broj udisaja u minuti cijelo vrijeme te vam može dati precizne informacije o disanju dok spavate te u mirovanju ili za vrijeme vježbanja.

Tu su i ostali standardni senzori poput pedometra za praćenje broja koraka, GPS komunikacija za lokacijsko praćenje i prijeđeni put, kompas, žiroskop, barometar, termometar i brzinomjer (za udaljenosti u zatvorenom). Svi ovi senzori rade zajedno te sat automatski prepoznaje kada se krećete baviti aktivnošću, a brojni senzori omogućuju i praćenje velikog broja sportova.

Zahvaljujući senzorima, sat nudi i neke dodatne funkcije. Garmin tako (ako sat nosite i noću) daje svoj izračun o kvaliteti sna te ima zanimljivu “Body Battery” statistiku vaše odmorenosti. Kada odmarate punite bateriju, a tijekom dana se ona naravno prazni te vam sat savjetuje kada da uzmete pauzu. Uz to, tu je i praćenje stresa, za koje možemo reći da prilično točno zapaža kada se nađemo u stresnim situacijama, a kada napokon možemo izdahnuti.

 

Garmin Venu 1

Dok sat ima dosta sportova za praćenje, naravno preporučujemo da provjerite može li pratiti onaj koji vas zanima. Tako, primjerice, sat nema mogućnost direktnog praćenja rolanja, rekreacije koju smatramo prilično standardnom za solidan broj ljudi. Ono što morate napraviti je započeti aktivnost trčanja te odraditi trening, jer će pod trčanje sat pratiti i vašu GPS poziciju zajedno s ostalom metrikom. Jednom kada ste gotovi s vježbom te se sat sinkronizira s aplikacijom, na aplikaciji možete promijeniti vrstu vježbe u “inline skating”.

No, dok sat možda nativno ne podržava točno ono što želite, Garmin je proširio mogućnosti sata pomoću Connect IQ trgovine, koja nudi aplikacije trećih strana kako biste proširili mogućnosti svoga sata.

 

Garmin Venu 3

Za kraj, svakako napomenimo da je Garminov sustav i ovdje optimiziran na rad baterije, te će sat lagano izdržati oko 3 – 5 dana, ovisno o tome koliko ga koristite baš za aktivno praćenje rekreacije.

 

KOMPLETNU TEMU PROČITAJTE NA LINKU - KOJI PAMETNI SAT KUPITI? VELIKI USPOREDNI TEST

Pokazuju i vrijeme

Uz malo sreće, s podizanjem vanjske temperature povećat će se količina druženja i rekreacije, a to je odlično vrijeme da napokon nabavite pametni sat.

Više informacija

  • Model: Venu
  • Proizvođač: Garmnin
  • Operativni sustav: Garmin
  • Memorija: 4 GB
  • Ekran: 1,2" AMOLED
  • Baterija: 2 - 5 dana
  • Komunikacija: GPS, BT, NFC, WiFi
  • Debljina i masa: 12,4 mm, 46 g
  • Ustupitelj i cijena: Garmin, www.garmin,hr Cijena: 2.878,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Garmin Venu

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin Venu - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.