Be Quiet! Pure Power 11 FM 850W

Be Quiet! Pure Power 11 FM 850W

Pristupačna gaming snaga

Najnoviji model iz be quietove! mainstream serije napajanja donosi respektabilnu snagu od 850 W uz posve modularan dizajn i uzornu energetsku učinkovitost.

Be quiet! je nedavno dodatno osvježio svoju mainstream seriju napajanja Pure Power FM najnovijim i snažnijim modelima. Tako su sada unutar serije napajanja Pure Power 11 FM dostupni i modeli snage od 850 i 1000 W. Na ovaj način je be quiet! svoju seriju napajanja Pure Power 11 FM učinio prilično zanimljivom gamerima, overclockerima i hardverskim entuzijastima.

Ako znamo da moderni procesori i posebno najnovije high-end grafičke kartice troše sve više i više energije, napajanja ovakve snage postat će u budućnosti svakako obavezna za gaming računala vrhunskih performansi.

U ovom je slučaju riječ o napajanju ukupne snage od 850 W iz be quietove! serije Pure Power 11 FM koja posjeduje sve odlike koje smo navikli vidjeti od be quetovih! napajanja iz ove serije uz dakako veću maksimalnu dostupnu snagu. Ovdje prije svega mislimo na uzornu efikasnost po standardu 80 Plus Gold koja dosiže 93,9%, ovisno o opterećenju, što jamči manju potrošnju energije i tiši rad.

Nadalje, ključna odlika ovog napajanja posve je modularan dizajn. Kabeli su u „flat” izvedbi, što omogućuje lakše korištenja. Kod ovog modela primjerice nalazimo ukupno 4 PCIe 6+2-pinska priključka za grafičku karticu, kao i ukupno 10 SATA priključaka. Vršna snaga ovog testiranog be quietova! napajanja iznosi 900 W, a pod kontinuiranim opterećenjem može ponuditi 850 W.

Opremljeno je s ukupno dva moćna 12-voltna raila koja osiguravaju maksimalnu stabilnost prilikom punog opterećenja i overclockinga. Također je wire-free s DC strane. Sve ga ovo čini odličnim odabirom za korištenje kod modernog gaming računala s najnovijim procesorima i grafičkim karticama.

Poznato je kako be quiet! veliku pozornost poklanja tihom radu, pa i ovo napajanja spada u red tiših prilikom uobičajenog opterećenja. Opremljeno je 120-milimetarskim ventilatorom maksimalne brzine vrtnje 2000 okretaja u minuti. Jedini je nedostatak što nema fan-stop funkciju, odnosno mogućnost da se posve isključi kod manjeg opterećenja.
be quiet! s ovim modelom snage od 850 W unutar mainstream serije Pure Power 11 FM ispod magične granice od 1.000 kn nudi vrlo kvalitetno napajanje visoke snage i odlične efikasnosti. (S.P.)

Više informacija

  • Model: Pure Power 11
  • Ukupna ocjena: 4.0
  • Performanse: 4
  • Isplativost: 4
  • Proizvođač: be quiet!
  • Nazivna snaga napajanja: 850 W
  • Učinkovitost, certifikat: 80PLUS Gold certifikat s efikasnošću do 93,9% pri 230 V
  • Ventilator: 1× 120 mm 2000 rpm max.
  • Konektori: 1× ATX motherboard (20+4 pin), 4× PCI Express (6+2 pin), 1× P4+4/ 1× P8, 10× SATA (5 pin), 2× PATA (4 pin)
  • Dimenzije / masa: 160 × 150 × 86 mm / 1,85 kg
  • Minus: ventilator ne podržava fan-stop funkciju
  • Plus: dizajn, tih rad, dostupnih 850 W snage, efikasnost, modularan dizajn
  • Ustupitelj i cijena: be quiet! , www.bequiet.com, Cijena: 937,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Be Quiet! Pure Power 11 FM 850W

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Be Quiet! Pure Power 11 FM 850W - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.