Volcraft SEM-5000 Pro uređaj namijenjen pametnom mjerenju energije - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Volcraft SEM-5000 Pro uređaj namijenjen pametnom mjerenju energije

Volcraft SEM-5000 Pro uređaj namijenjen pametnom mjerenju energije

Pametna tehnologija zahvaća mnoge dijelove života, ulazeći i u sam dom. U tu tehnologiju ušli su i pametni mjerači energije.

Conrad Tekkie preporuča Volcraftov pametni mjerač energije SEM-5000 Pro. Ovaj jednostavni uređaj može izmjeriti potrošnju struje, pa prikupljene podatke pohraniti, obraditi i prikazati na prilagođenom web sučelju, skupa s raznovrsnim grafičkim analitičkim mogućnostima. Na temelju uklopnog ponašanja može se tako podijeliti potrošače, kao što su perilica rublja, ploča štednjaka ili zamrzivač u različite kategorije: hladno, toplo, pranje i svijetlo i mediji.

Inno man seal Preporuka

Volcraftov pametni mjerac energije SEM 5000 Pro 2

Sustav će se instalirati u poddistribuciju. Sklopivim strujnim pretvaračem ide instalacija bez odvajanja strujnog kruga kojeg treba mjeriti. Mjerenja se obavljaju s frekvencijom od 1 Hz. Iz toga izračunate vrijednosti snage memoriraju se sa razlučivošću od 1 sekunde na 30 dana u bazi podataka pametnog mjerača. Iz ovih sirovih vrijednosti izračunavaju se brojčani pokazatelji koji se pišu u bazu podataka svakog sata i dnevno te stoje na raspolaganju neograničeno. Između ostalog, prati potrošnju stalnog opterećenja mreže i zbroj ukupne potrošnje, nudi grafički pregled stvarne potrošnje u usporedbi sa željenom, prikazuje potrošnju u eurima, kilovat-satima ili emisijama CO2, šalje vam obavijest o potrošnji e-mailom, omogućuje kreiranje obrazaca praćenja...

Podatke isporučuje u formatu PDF, a dostupni su za eksportiranje i u formatu CSV.

Volcraftov pametni mjerac energije SEM 5000 Pro 3

Osim sa stolnog računala ili laptopa, kontrolnom pločom Volcraftovog pametnog mjerača energije može se upravljati i putem pametnog telefona ili tablet računala koristeći web preglednik, bez instaliranja aplikacije. Podatke sprema lokalno, na karticu SD u vašem uređaju, i ne dijeli dalje, što značajno podiže razinu sigurnosti. Ažuriranja softvera prikazuju se automatski s novom verzijom i ručnom provedbom.

Dostupan je na ovoj Conradovoj stranici po cijeni od 2.249 kn.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Volcraft SEM-5000 Pro uređaj namijenjen pametnom mjerenju energije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.