Suradnja MSI-a i Corsaira na grafičkoj kartici GTX 980 Ti Sea Hawk

Suradnja MSI-a i Corsaira na grafičkoj kartici GTX 980 Ti Sea Hawk

MSI i Corsair su iznenadili svijet objavivši partnerstvo na Tokyo Game Showu 2015. Proizvođač gaming hardvera, MSI, odlučio je udružiti snage s Corsairom kako bi napravio grafičku karticu GeForce GTX 980 Ti Sea Hawk.

Ova overclockana 980 Ti kartica bit će hlađena uz pomoć H55 120 mm Corsairovog hladnjaka zatvorene petlje, navodi službeno priopćenje MSI-a.
Ovaj "morski jastreb" ima soluciju hibridnog hlađenja zahvaljujući i H55, koji sadrži pumpu za cirkulaciju visoke brzine i aluminijski radijator s tihim ventilatorom varijabilne brzine. GPU je jedina komponenta hlađena s vodenim blokom, no MSI za VRM-ove i memorijske module posjeduje i aktivno zračno hlađenje, čime dodatno poboljšava performanse.
"Jastreb" ima radijalne ventilatore kojim je moguće dignuti memoriju na višu brzinu u odnosu na ostale modele GTX 980 Ti.
Dolazi sa 6 GB memorije i brzinom do 7096 MHz, što je neznatno više od Nvidijinog referentnog dizajna koji iznosi 7012 MHz. No, tu nije kraj pomicanju granica. Zahvaljujući H55 koji hladi GPU, MSI je uspio podići grafički procesor na 1190 MHz a samim time i karticu na 1291 MHz, rušeći granicu od 1000 MHz koju je Nvidia specificirala. MSI navodi kako je moguće i puno više napraviti uz pomoć Afterburner programa. Cijena ove kartice i dostupnost još nije najavljena.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Suradnja MSI-a i Corsaira na grafičkoj kartici GTX 980 Ti Sea Hawk - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.