Gigabyte predstavio novu grafičku karticu premium klase - GTX 950 Xtreme Gaming

Gigabyte predstavio novu grafičku karticu premium klase - GTX 950 Xtreme Gaming

Gigabyte je predstavio svoju novu grafičku karticu namijenjenu ekstremnom gamingu. GTX 950 Xtreme dolazi overclockana sa 1203 MHz baznim radnim taktom, što je više od standardne baze GTX-a 950 koja iznosi 1026 MHz sa bazom.


Kartica ima integriranih 2 GB GDDR5 memorije i 128-bitno memorijsko sučelje. Kompanija je uključila i 8-pin PCIe port, zamijenivši uobičajeni 6-pin, omogućujući bolje preformanse. Posjeduje i dva Gigabyteova ventilatora Windforce 2X sa brončanim cijevima, koja svojim triangularnim oblikom oštrica pomažu u redukciji turbulencije zraka i povećanju kapaciteta hlađenja.

giga gtx 950 xtremeTakođer, ventilatori imaju 3D-Active Fan tehnologiju (koristi se još od 2007. godine), koja dozvoljava zaustavljanje jednog ili oba dva ventilatora kad je kartica u stanju mirovanja. Kartica posjeduje LED svjetla koja pokazuju stanje ventilatora, navodi službena stranica Gigabytea. Kroz program OC Guru II logo Windforce-a može se konfigurirati u raznim bojama. Stražnja strana je izgrađena od crnog metala. Od konektora podržava Dual-link DVI-I, HDMI i DisplayPort3. GeForce GTX 950 Xtreme Gaming edition dostupna je na tržištu od dana po očekivanoj cijeni od 180 američkih dolara.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gigabyte predstavio novu grafičku karticu premium klase - GTX 950 Xtreme Gaming - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.