Corsair najavio Team Dignitas Edition gaming miš i podlogu

Corsair najavio Team Dignitas Edition gaming miš i podlogu

Corsair u suradnji sa profesionalnim eSports timom "Team Dignitas" (koji koristi njihove uređaje na turnirima) objavio je svoj prvi proizvod. Miš Saber Laser RGB Team Dignitas Edition je zapravo nova shema starog (već izašlog) Saber Laser RGB gaming miša.

Ovaj put je miš u svijetlo-žutoj boji te je logo zamijenjen onim gaming tima. Miš je osvjetljen RGB svjetlima te pruža 8200 DPI laserski senzor sa prilagodljivim DPI selekcijama i sa dvije DPI selekcijske tipke, prenosi TomsHardware. Također, i kotačić i podnožje miša osvjetljeno je RGB svjetlima, a sve boje se mogu mijenjati putem Corsair Utility Engine Softwarea. Saber Laser TD Edition ima osam programabilnih tipki, te dolazi sa 1.8m pletenim USB kablom. 

Uz miša tu je i podložak M300 Anti-Fray Cloth - Diginitas eSprts Edition (dizajniran za kontrolu preciznosti i zaštitu od guljenja podloge) koji pruža pojačani prošiveni kraj kako bi se spriječilo bilo kakvo habanje. Podloga (na kojoj je logo gaming tima) je dizajnirana za minimalno trenje miša po površini podloge. Površina ispod podloge je gumirana kako bi sigurno stajala na stolu. Cijena Corsairovog TD Edition miša je 54,99 američkih dolara, dok podloga za miša je 24,99 dolara.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Corsair najavio Team Dignitas Edition gaming miš i podlogu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.