Novi HP Envy 14 nudi do 16 sati rada baterije

Novi HP Envy 14 nudi do 16 sati rada baterije

U nizu zanimljivih novih uređaja predstavljenih na virtualnom CES sajmu kojim uobičajeno počinje tehnološka godina, predstavio je novi HP Envy 14.

Poznati podbrand ultraprijenosnih računala Envy  malih je dimenzija, kvalitetne metalne izrade, a prvo će se uočiti novi ekran koji sada dolazi u sve popularnijem omjeru 16:10 čime se zamjetno povećala iskoristiva površina. Radi se o IPS dodirnom ekranu koji će se nuditi s najviše UHD rezolucijom.

Kao najznačajniji adut, HP je za Envy 14 izdvojio dugu autnomiju baterije, pri čemu se tvrdi kako može izgurati preko 16 sati rada na jednom punjenju.
HP se odlučio za Intel Core procesore 11. generacije u novom Envy lineupu. Moguće je dobiti i dediciranu grafiku, pri čemu je najjači dostupni model NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Max-Q.

HP ENVY 14 otvor

Od ostalih hardverskih specifikacija, Envy će dolaziti sa do 16 GB radne memorije i brzim SSD-om, a podržavat će i WiFi6.
Od ostalih zanimljivih značajki i HP je dodao fizičku zaštitu za web kameru u obliku poklopca, a za nezaobilaznu video konferencijsku komunikaciju tu su još mikrofoni s AI uklanjanjem pozadinske buke. Početna cijena za ovaj premium prijenosnik bit će 999 dolara.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi HP Envy 14 nudi do 16 sati rada baterije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.