Samsung predstavio nove Galaxy A41 i A21s mobitele

Samsung predstavio nove Galaxy A41 i A21s mobitele

Oba uređaja dolaze s unaprijeđenim kamerama, vrhunskim zaslonom i baterijama dugog vijeka.

 

Samsung Galaxy A41

Galaxy A41 dolazi s Super AMOLED Infinity-U zaslonom od 6,1 incha koji pruža odličan doživljaj gledanja. Ovaj pametni uređaj opremljen je baterijom od 3.500 mAh, koja također ima mogućnost 15W brzog punjenja.

 

GalaxyA41 Blue

Osim toga, trostruke kamere, od kojih je glavna s 48MP, makro kamera od 5MP i ultra široka kamera od 8MP, omogućuju stvaranje solidnih fotografija. Zadivljujuće selfije i FUllHD videopozive omogućuje prednja kamera od 25MP s fokusom uživo.

 

Galaxy A41

Elegantan dizajn koji se dodatno ističe zaobljenim kutovima, ali i ritmičnim uzorcima na stražnjoj strani uređaja u novim paletama boja. Ovaj uređaj dolazi u tri boje – crnoj, bijeloj i plavoj, sa završnim sjajnim slojem. Uređaj je dostupan na hrvatskom tržištu od 22. svibnja 2020., po cijeni od 2.299 kuna.

 

Samsung Galaxy A21s

Infinity-O zaslon u kombinaciji s 6,5 inchnim HD-om svrstava Samsung Galaxy A21s u uređaje koji pružaju jedinstven vizualni doživljaj. Bez obzira igrali igrice ili gledali videozapise, omjer prikaza 20:9 u kombinaciji s Dolby Atmos zvukom korisnicima omogućava solidan vizualan doživljaj i video iskustvo.

 

GalaxyA21s Blue

Korisnici će također biti zadovoljni mogućnostima trostrukih kamera. Glavna kamera od 48MP, zajedno s 8MP ultra širokom kamerom, omogućuje snimanje fotografija na razini profesionalnosti, dok je za fokusirane fotografije s profesionalnim pozadinskim efektom zadužena makro kamera od 2MP.

 

GalaxyA21s Blue Front

Mobitel ima bateriju od 5000 mAh i brzo punjenje od 15W omogućuje promptnu dostupnost uređaja. Prostor za pohranu od 64GB interne memorije i vanjskom memorijom do 512 GB odlična je vijest za sve one koji ne vole brinuti o problemu pune memorije. Uređaj će biti dostupan na hrvatskom tržištu u sredinom lipnja 2020., u crnoj, bijeloj i plavoj boji, po cijeni od 1.599 kuna.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio nove Galaxy A41 i A21s mobitele - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.