Samsung predstavio nove 4K i 8K televizre sa QuantumDot tehnologijom 2020. godinu

Samsung predstavio nove 4K i 8K televizre sa QuantumDot tehnologijom 2020. godinu

Tvrtka Samsung najavila je početak službene prodaje novih QLED 8K i 4K modela televizora za 2020. godinu na domaćem tržištu.

Među novim modelima Samsung televizora posebno se ističe Q950TS QLED 8K, koji nudi jedinstvenu tehnologiju i doživljaj gledanja kombiniranjem unaprijeđene kvalitete slike i zvuka uz inovativne mogućnosti umjetne inteligencije i minimalistički dizajn.

Proporcije ekrana i kućišta na Infinity Screen ekranu iznose nevjerojatnih 99:1 posto – crni su rubovi smanjeni gotovo do nevidljivosti, dok tanak okvir ne ostavlja mjesta ometanju, kako bi se korisnici još jače uživjeli u sadržaj koji gledaju.

 

QLED 2020 line up

Promatrano iz profila, Q950TS je izuzetno tanak, svega 15mm pa svojom pojavom predstavlja definiciju ideje o all screen ekranima. Uz tehnologiju Objective Tracking Sound+, zvuk se širi brže nego ikad uz prateće scene na ekranu, a integrirani zvučnici pružaju trodimenzionalni audio doživljaj.

Osim toga, tehnologija aktivnog prilagođavanja dijaloga u stvarnom vremenu prepoznaje okolnu buku i šumove pa automatski pojačava ton razgovora, čineći ga jasnijim.

Pored modela Q950TS, korisnici se mogu odlučiti i za Q800T QLED 8K televizor. Uređaji dolaze s Quantum Dot AI tehnologijom, koja sadrži Samsung 8K procesor s Tizen smart platformom, koja dovodi do vizualnog unaprjeđenja bilo kojeg sadržaja. Neovisno o izvoru reprodukcije ili trenutne rezolucije, slika može biti prikazana s čak 33 milijuna pixela.

 

Samsung QLED Q70

Samsung na domaće tržište uvodi i novu QLED 4K 2020 liniju televizora. Korisnicima će tako biti dostupna najsveobuhvatnija QLED 4K ponuda, s modelima Q60T, Q65T, Q70T, Q75T Q80T i Q95T. QLED 4K 2020 linija dolazi sa unaprijeđenim Smart Screen mogućnostima na bazi umjetne inteligencije poput Adaptive Picture opcije, koja analizira stupanj svijetlosti i sadržaja na ekranu, kako bi se omogućila savršena kvaliteta slike.

Svi navedeni modeli dolaze s novim mogućnostima za povezivanje. Multi-View je način rada koji omogućava da se sadržaj s mobilnog uređaja prikaže u jednom dijelu televizijskog ekrana, uz fleksibilnost odabira između 14 različitih opcija podijeljenih ekrana.

 

QLED 2020 line up 2

S druge strane, Tap View čini povezivanje pametnih telefona s televizorom lakšim nego ikad, pa korisnici sada mogu prikazati sadržaj telefona na velikom ekranu jednostavnim dodirom dva uređaja.

U Hrvatskoj je Q950TS dostupan u veličinama od 65, 75 i 85 incha, a početna cijena iznosi 38.199 kuna. Dostupne veličine modela Q800T su 65, 75 i 82 incha, a cijena se kreće od 28.799 kuna. 4K modeli Q60T, Q70T, Q80T i Q90T dolaze u veličinama od 43 do 85 incha, a početna cijena je 5.199 kuna.

Više informacija o ponudi Samsung QLED 2020 modela televizora možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/tvs/qled-tv/highlights .

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio nove 4K i 8K televizre sa QuantumDot tehnologijom 2020. godinu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.