Odsada u ponudi manja verzija Huawei Watch GT2 sata od 42 mm

Odsada u ponudi manja verzija Huawei Watch GT2 sata od 42 mm

Jedan od popularnijih pametnih satova na tržištu, Huawei Watch GT 2 odsada je hrvatskim korisnicima dosupan i u manjoj verziji od 42 mm.

Među glavnim karakteristikama Huawei sata je dugo trajanje baterije koje je u ovoj manjoj verziji do tjedan dana korištenja. Na samom satu se može pohraniti do 500 pjesama, pa korisnici mogu koristiti unutarnju pohranu za svoju kolekcije pjesama.

Huawei Gt2 body Kao i u većem modelu, tu je Huawei TruSeen 2.0 tehologija koja prati i izvješćuje o šest mogućih problema sa spavanjem i u isto vrijeme nudi prijedloge za kvalitetniji odmor. Prate se otkucaji srca, analizira disanje i korisnik na koncu dobiva izvješće o ukupnoj kvaliteti sna. Tu je i praćenje količine stresa sa savjetima za treninge disanja.
Što se tiče izrade, Huawei je igrao na kartu klasičnog stila i inovacije pri čemu se izdvaja 3D zakrivljena površiana bez okvira, te tanko kućište od svega 9,4 mm.

Huawei Gt2 body2
Huawei Watch GT 2 42 mm dostupan je u klasičnom i sportskom izdanju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1999 HRK te u elegantnom izdanju čija je preporučena maloprodajna cijena 2299 HRK. Novi bi sat iz Huaweija mogli uskoro vidjeti i u našem usporednom testu pametnih satova.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Odsada u ponudi manja verzija Huawei Watch GT2 sata od 42 mm - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.