Samsung predstavio tri nova gaming monitora na Gamescomu

Samsung predstavio tri nova gaming monitora na Gamescomu

Samsung Electronics predstavio je novi CRG5 gaming monitor, posljednji u seriji Samsung zakrivljenih gaming monitora.

CRG5, koji je predstavljen na gamesconu 2019, donosni zakrivljeni zaslon od 240Hz s kompatibilnim NVIDIA G-SYNCom.

Osim CRG5, posjetitelji gamescoma su mogli iskusiti i Space Gaming Monitor (SR75Q) te Super Ultra-wide CRG9 49”.

 

CRG5: Zakrivljeni zaslon s brzinom osvježavanja od 240 Hz

 

1

Brzina osvježavanja od 240 Hz omogućava brz, gladak odgovor na prijelaze zaslona i brzo mijenjanje scena, dok zakrivljeni ekran od 1500R nudi širi kut gledanja.

Kompatibilan sa G-sync tehnologijom iz Nvidije, sinkronizira jedinicu za obradu grafičkih podataka (GPU), nudeći igračima izuzetno dinamičnu igru tijekom bilo koje scene u FullHD rezoluciji.

Omjer kontrasta od 3000: 1 znači da ovaj zakrivljeni monitor za igre pruža dublje crne i svjetlije bjelinu, prikazujući svaki detalj u najsvjetlijim i najmračnijim dijelovima slike za veće uživanje korisnika te koristi VA panel.

 

Space Gaming Monitor

 

3

32-inčni Space Gaming Monitor (SR75Q) ima brzinu osvježavanja od 144 Hz uz AMD Radeon FreeSync. Ovolika brzina osvježavanja minimizira zastoj slike i zamućenje, dok AMD FreeSync sinkronizira brzinu osvježavanja zaslona i grafičkog procesora, a sve rezultira glatkijom igrom uklanjanjem trzaja.

Space Gaming Monitor bit će dostupan u veličini od 32-inča i QHD rezoluciji (2560 x 1440), opremljen Samsungovim prepoznatljivim dizajnom koji štedi prostor koji omogućava korisnicima da monitor poravnaju prema zidu, ostavljajući ostale površine slobodnima i čistima.

Space Gaming Monitor dolazi s integriranom stezaljkom koja osigurava brzu i jednostavnu instalaciju, omogućavajući njegovo pričvršćivanje na bilo koji stol.

 

CRG9 49”: Ultimativni monitor za igranje igrica sada dolazi s Dual QHD rezolucijom

 

2

CRG9 49”, monitor koji je osvojio nagradu CES 2019 Best of Innovation u kategoriji proizvoda Computer Computer Peripherals i Honoree u kategoriji proizvoda za igre, uključuje niz premium funkcija.

Monitor ima HDR 1000 i dvostruku Quad High Definition (QHD) rezoluciju (5.120 x 1.440) – što je ekvivalent postavljena dva 27-inčna 16:9 monitora jedan pored drugog. CRG9 također nudi milijardu boja s 95% DCI-P3 za prikazivanje realističnih vizualnih prikaza.

CRG9 nudi brzinu osvježavanja od 120 Hz što smanjuje zastoj slike i zamućenje. AMD Radeon FreeSync2 HDR tehnologija smanjuje titranje, razdvajanje ekrana i kašnjenje kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo igranja.

 

Space Gaming Monitor SR75Q 3

Samsung monitori CRG5 i CRG9 49” dostupni su na globalnoj razini, dok će Space Gaming Monitor (SR75Q) globalno biti dostupan krajem 2019. godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio tri nova gaming monitora na Gamescomu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.