Novi Epsonov poslovni pisač WF-M20590D4TW štedi do 82% energije

Novi Epsonov poslovni pisač WF-M20590D4TW štedi do 82% energije

Epson je najavio dodatak svom asortimanu brzih ekoloških poslovnih tintnih pisača.

WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW ostvaruje brze rezultate u specijaliziranom tisku visokog volumena, s pouzdanim rezultatima u kontinuiranom ispisivanju. Ostvaruje to s 82% manje utrošene energije u odnosu na lasersku konkurenciju.

19gra fdv 13a 1

„Aktualni Enterprise model je brz gdje je to potrebno, pouzdano tiskajući dokument za dokumentom u vrlo zahtjevnim okruženjima kao što je logistika skladišta ili centralnog odjela za tisak. Na primjer, učinak i pouzdanost Epsonove tehnologije znači da se tovarni listovi, tiskani u visokoj kvaliteti, mogu izdati prilikom svake dostave, što osigurava dolazak na pravu adresu, u pravo vrijeme, što također znači da kupci mogu provjeriti sadržaj, bez greške", rekao je Tvrtko Ljubić, Account Manager za poslovne proizvode.

Tintni pisač koji dostiže velike brzine i visoku kvalitetu ispisa je zamišljen kao skalabilna tehnologija koju je Epson isprva koristio u industrijskim sustavima. Vrhunski linehead dizajn, samo 43mm širine s otprilike 8,676 crnih brizgalica, nudi odličnu detekciju grešaka i varijabilnu tehnologiju veličine kapljice kako bi se smanjila količina horizontalnih linija koje nastaju kao greška prilikom bandinga. Korisnici mogu tiskati do 120 000 crno-bijelih stranica bez nadopune tinte, što omogućava kontinuirani ispis visokog volumena.

Dodatni pretinac za papir kapaciteta 3,000 stranica može doseći maksimalno 5,350 stranica, dok jedinica za heftanje i slaganje od 4,000 stranica pomaže u efikasnosti, štedeći na vremenu i trudu. Također, model WF-M20590D4TW je kompatibilan sa širokim spektrom rješenja kao što su Epson Print Admin i Document Capture Pro. Druga vanjska rješenja dodaju na funkcionalnosti koristeći Epson Open Platform, što uključuje sve od upravljanja na daljinu do računovodstva i rješenja za pull tisak.

19gra fdv 15 2

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi Epsonov poslovni pisač WF-M20590D4TW štedi do 82% energije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.