Fractal Design lansirao novo Define S2 kućište

Fractal Design lansirao novo Define S2 kućište

Define S2 kućište nasljednik je vrlo popularnog Define S kućišta čiji je glavni adut bila čista i minimalistička unutrašnjost.

 

Define S linija poznata je i kod nas po vrhunskoj izradi i suptilnom dizajnu po kojem je Fractal i poznat. Prodaje se uz bok R liniji koja je flagship ponuda u ovom segmentu kućišta. Za razliku od R serije, S serija ima minimalističku unutrašnjost s velikom količinom slobodnog prostora za odličan protok zraka, ili pak instalaciju različitih rješenja vodenih hlađenja, za koje ima predviđene lokacije pored matične ploče. Novi model, Define S2 unaprjeđuje sve što se kupcima svidjelo kod prijašnjeg modela, te dodaje nove kompatibilnosti u kućište.

 Ukratko, kućište sada ima poboljšanu ventilaciju sprijeda za bolji usis zraka povećanjem izreza sa strane i boljim filterima za prašinu. Sprijeda sada stane radijator veličine 360 mm. Na gornju stranu se sada može montirati radijator i do 420mm, no treba biti svjestan dimenzija kako ne bi smetala matična ploča. Na dnu ploče također ima mjesta za radijator i ventilatore dimenzija do 280mm.

 

fractal s2 detal

Staklo sa strana se više ne mora pričvršćivati vijcima što će onima koji ga često otvaraju uvelike olakšati posao.

Novost sa prednje strane koja osigurava i future-proof dodatak ovom kućištu je i USB C utor sa 3.1 Gen 2 brzinama koji se smjestio među još četiri USB utora od kojih su dva 3.1 Gen 1 standarda, a dva USB 2.0 standarda. 

Imajte na umu da se radi o prilično velikom kućištu kojeg nova viša cijena podosta odmiče od relativno povoljnog originalnog izdanja. Predviđena cijena ovog kućišta je 150 dolara pa budite sigurni da je ovo kućište za vas prije kupnje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Fractal Design lansirao novo Define S2 kućište - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.