Samsung predstavio Galaxy J6+ i J4+ sa 6 inčnim ekranima i otključavanjem lica

Samsung predstavio Galaxy J6+ i J4+ sa 6 inčnim ekranima i otključavanjem lica

Samsung je predstavio dva nova telefona iz J serije, modele Galaxy J6+ i Galaxy J4+. I dok već u A seriji postoji Samsungov AMOLED ekran, J+ modeli dolaze s LCD IPS ekranom od 6 inča i HD rezolucije, a Samsung ovaj zaslon zove HD+ Infinity Display.

Za ovaj srednji segment Samsung je na velike ekrane dodao opciju Split Screen za lakši multitasking.  Uz veliki ekran najzaslužniji za znak + u imenu, novi J modeli dobili su i stilski dodatak sa stražnjim pokrovom nalik staklu. Oba modela nude mogućnost prepoznavanja lica za jednostavno otključavanje pametnog telefona. Jasno, nije sve isto, pa tako Galaxy J6+ ima senzor za očitanje otiska prsta na strani telefona. Jači je i u segmentu kamere, pa tako dolazi sa dvije stražnje od 13 i 5 megapiskela za popularni bokeh efekt kod slikanja. S Live Focus opcijom može se upravljati dubinom polja prije, ali i nakon fotografiranja.

SM J415F 002 Back Pink
Oba pametna telefona imaju mogućnost otvaranja leće u načinu rada F1,9 (13 MP) koja propušta više svjetla za jasnije i svjetlije fotografije u uvjetima lošeg osvjetljenja. Osim toga, plutajući gumb okidača omogućava korisnicima jednostavno fotografiranje ili snimanje samo jednom rukom.
Ima još stvari koje J6+ i J4+ dijele, a to su Dolby Atmos tehnologiju za bolje audio iskustvo, kao i 3300 mAh baterije što bi trebalo uz nižu rezoluciju ekrana i štedljiviji procesor biti dostatno sigurno za cijeli dan.


SM J415F 004 L Perspective GoldU objavi nije podijeljeno s kojim procesorom dolaze na naše tržište, ali radi se o četverojezgrenom modelu s 1.4 GHz i uz 3 GB radne memorije te 32 GB za pohranu, pri čemu se ona može proširiti microSD karticom do 512 GB. Novi Galaxy J6+ bit će raspoloživ u tri boje – crnoj, sivoj i crvenoj, a Galaxy J4 + u crnoj, zlatnoj i ružičastoj. Samsung Galaxy J6+ i J4+ bit će dostupni u Hrvatskoj početkom listopada ove godine.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio Galaxy J6+ i J4+ sa 6 inčnim ekranima i otključavanjem lica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.