Brza tenk SD kartica SF-G TOUGH iz Sonya

Brza tenk SD kartica SF-G TOUGH iz Sonya

Iz imena nove SD kartice iz Sonya SF-G serija TOUGH specification iščitavamo kako se radi o modelu koji kao jednu od glavnih karakteristika ima otpornost.

Posebna se pažnja posvetila izradi, a sve kako fotografi ne bi u zahtjevnim zadacima morali previše paziti na rukovanje. Radi se o SD karticama koje su otporne na vodu s certifikatom IPX8 i na prašinu sa standardom IPX6, pri čemu je SF-G serija TOUGH specification, prema navodima Sonya, do 18 puta snažnija od standardnih kartica. Ima monolitnu strukturu izrade, oblikovana je iz jednog dijela i ne postoji prazan prostor unutar kartice.

Sony SF G TOUGH 64S novom čvrstom Sony SD karticom ne bi trebali doživjeti klasična fizička oštećenja poput slomljenog plastičnog kućišta, brave za zaštitu podataka ili oštećenja konektora. Lako lomljivi dijelovi su uklonjeni, nema rebara  i zaštitnog prekidača za upisivanje podataka. Budući da je namijenjena Sony fotoaparatima, ali i svim drugim, kojima su potrebne visoke performanse prijenosa podataka, jasno je da je drugi adut ove kartice otporne na vodu i prašinu brzina. S brzinom zapisivanja od 299 MB/s kartica je trenutačno najbrža, a i u brzini čitanja je pri vrhu. Smanjeno je i vrijeme pražnjenja buffera što pridonosi snimanju velikog broja kadrova po sekundi. Kartica podržava i V90, najviši standard brzine snimaka čime se obraća publici koja želi snimati 4k video. Modeli SF-G TOUGH bit će dostupni u verzijama od 32, 64 i 128 GB, a na naše tržište bi trebali stići u listopadu, pri čemu još nije najavljena cijena za pojedine modele.

Sony SF G TOUGH

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Brza tenk SD kartica SF-G TOUGH iz Sonya - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.