Predbilježite se za novi Sonyjev flagship i na dar dobivate Sony WH-1000XM2

Predbilježite se za novi Sonyjev flagship i na dar dobivate Sony WH-1000XM2

Na Vip web shopu je svijetlo dana ugledala nova Sony Xperia XZ2, flagship koji je nedavno predstavljen na MWCu. Kao mali znak pažnje, uz njega se dobiju i Sonyjeve slušalice WH-1000XM2 u vrijednosti od 3000 kuna

 

XZ2 nudi poboljšanu grafiku, procesor i što je najbitnije, kameru. 960 FPSa s prošle generacije koja je snimala u 720p, prešli smo na 1080p za puno višu kvalitetu snimke.

Vjerujemo da niti nije potrebno spomenuti novi Snapdragon 845 procesor i sva poboljšanja koja on nudi poput X20 modema za brže preuzimanje većih količina podataka putem 4G mreže. Do pune recenzije nećete morati dugo čekati, no svakako pogledajte što mislimo o (spoiler) odličnim slušalicama koje Vip i Sony bundlaju u navedenoj akciji. 

Punu recenziju WH-1000XM2 slušalica pogledajte ovdje.

Sony Xperia XZ2 dostupan je za 199 kuna odmah i 190 kuna mjesečne rate za uređaj. Uređaj će biti dostupan u Vip shopovima od 6. travnja.

Do tada se imate priliku predbilježiti, a na cijenu uređaja se dodaje i cijena mobilne tarife za koju se odlučite, bila ona S+, M ili L. Više o akciji možete pročitati na VIPovim stranicama webshopa.

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predbilježite se za novi Sonyjev flagship i na dar dobivate Sony WH-1000XM2 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.