Scythe je ažurirao svoju ponudu Ninja coolera s novom verzijom 5 koja podržava AM4 standard

Scythe je ažurirao svoju ponudu Ninja coolera s novom verzijom 5 koja podržava AM4 standard

Scythe je veoma dobro poznat brand na našim prostorima zahvaljujući svojim mnogobrojnim coolerima koji se natječu kompetitivnim performansama i jedinstvenim, atraktivnim dizajnom.

Ninja serija coolera odlikuje se velikim radijatorima zahvaljujući kojima se ventilatori koji uz njih dolaze mogu vrtjeti na nižim brzinama i tako ostvariti bolje akustične performanse. 

Heatsink side 2 01

Novo izdanje coolera. Ninja 5, dolazi s dva ventilatora u push/pull konfiguraciji, te zahvaljujući tome imaju gotovo nečujan rad s maksimalnim brzinama do 800 okretaja u minuti. Kao dizajnerski update, gornja ploča coolera je obojana crno kako bi se bolje uklapao u moderna kućišta. Unatoč velikim dimenzijama, dizajniran je tako da ne smetačak ni višim RAM keksima s obje strane.

Heatsink Details

Podržava sve bitnije sockete, a to su LGA775, LGA1150, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011, 2011-v3, LGA2066 te AMD konfiguracije  AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+ i AM4.

Heatsink bottom side 01

Preporučena cijena je 45 eura, što bi kod nas značilo oko 350 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Scythe je ažurirao svoju ponudu Ninja coolera s novom verzijom 5 koja podržava AM4 standard - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.