Nakon velikog uspjeha na MWCu, Vivo najavio APEX model smartphonea

Nakon velikog uspjeha na MWCu, Vivo najavio APEX model smartphonea

I dok je na MWCu bio samo koncept mogućeg mobitela, otkrilo se kako već za par mjeseci VIVO kreće u masovnu proizvodnju gotovog modela.

Kada je predstavljen prvi uređaj s senzorom otiska prsta ispod samog ekrana, mnogi su bili impresionirani. No, Vivo nije bio zadovoljan potrebom za ciljanjem gdje se taj senzor nalazi. Tako za APEX verziju planiraju senzor otiska imati ispod cijele donje polovice mobitela tako da gdje god dotaknuli ekran, on će se i otključati. Prednost je naravno mogućnost ekrana od ruba do ruba uređaja, bez potrebe za otključavanjem sa stražnje strane. 

Selfie kamera je naravno riješena tako da kada se uključi, izađe iz kućišta s gornje strane kako bi omogućila slikanje, nakon čega se vraća u kućište samog uređaja. Cijelu stvar će naravno pokretati Qualcommov novi Snapdragon 845 SoC, a ekran će biti 6 inčni OLED panel. Brojni senzori poput onog blizine i drugih ambijentalnih nalaziti će se ispod površine ekrana.

Naravno neki detalji još nisu poznati, pogotovo cijena i točno vrijeme izlaska, no vjeruje se da bi se to moglo dogoditi oko sredine ove godine. 

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nakon velikog uspjeha na MWCu, Vivo najavio APEX model smartphonea - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.