Novi gaming monitor kao rezultat partnerstva MSI i SteelSeries kompanija

Novi gaming monitor kao rezultat partnerstva MSI i SteelSeries kompanija

Pravi gaming monitori polako napuštaju zastarjele 1080p rezolucije te prisvajaju WQHD standard zadržavajući visok framerate

Ako ste kupili 1080p monitor s prastarim TN panelom jer su vam rekli da samo takvi mogu biti za prave gejmere, netko vas je dobro prešao, pogotovo ako je tražio premium cijenu. Kada već ulažete u računalo koje može tjerati ogromne količine frameova u sekundi, zašto ne uložite i u dobar monitor koji će na kraju i presuditi vaše gaming iskustvo.

MSI i SteelSeries su se udružili i izdali dva nova monitora fokusirana na ultra brz FPS gaming. Tu je i puno trademarkanih (tm) naziva pa ćemo ih spomenuti i baciti se na tehničke karakteristike.

Naziv monitora je Optix MPG s različitim šiframa za različite modele, podržava ih SteelSeries engine, imaju PrysmSync Iluminaciju te su flicker-free s niskom plavom svjetlošću.

Riječ je o slabijem Optix MPG27C FullHD modelu sa svega 250 nitsa svjetline i dva USB 2.0 izlaza za lakšu konekciju periferije. Prava verzija Optix MPG27CQ ima 1440p ekran i čak 450 nitsa svjetline za gaming koji dopušta i dizanje roleta Podržava i dva USB 3.1 Gen 1 izlazna porta. Oba monitora imaju osvježenje od 144 herca, 1ms (MPRT) odaziv, 100% NTSC pokrivenost i 115% sRGB pokrivenost, kutove gledanja od 178 x 178 stupnjeva kao i solidan kontrast od 3000:1 zahvaljujući VA panelu. Oba monitora su i zakrivljena jačinom 1800R koja je prema njima optimalna za gaming kao i za produktivnost.

Dodatna mogućnost koja ističe ove monitore su (naravno) LED rasvjeta u svim zamislivim bojama koja se može sinkronizirati sa igrama kako bi upozorila na cooldowne i slične tajmere.

Cijena i vrijeme izlaza na tržište još nisu poznati.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi gaming monitor kao rezultat partnerstva MSI i SteelSeries kompanija - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.