Canon predstavio novi fotoaparat za fanove društvenih mreža

Canon predstavio novi fotoaparat za fanove društvenih mreža

EOS M100 cilja svakodnevnog čovjeka koji svoju prisutnost na društvenim mrežama želi podići na novi nivo te traži nešto bolje od kamere na mobitelu bez da se mora odreći jednostavnosti.

 

Canon je M seriju podigao za stepenicu s M100 modelom koji su namjenjili vloggerima ili okidačima selfija koje svi toliko volimo na društvenim mrežama. Profesionalne kamere i pregršt mogućnosti neće se svima dopasti jer traže jednostavnost i brzinu da trenutak koji žive bez previše muke podijele s ostatkom svijeta. Upravo iz tog razloga smartphone kamere mnogima predstavljaju najpraktičniju opciju te Canon donosi priliku da podignete svoj nivo kvalitete za par stepenica.

eos m100 black lcd d

Spajanje kamere s drugim uređajima ne može biti lakše uz ugrađeni Wi-Fi, Bluetooth i NFC za brzo prebacivanje fotki. Tu je i 3-inčni touchscreen ekran kojeg možete okretati kako bi mogli namjestiti savršen selfie te bljeskalica koja iskače iz kućišta samo kada je to potrebno. Jednom kada je trenutak uhvaćen, imate opciju uređivanja na samom aparatu pomoću raznih filtara kako bi istaknuli važne detalje. Kako bi optimalno radila, aplikacija zahtijeva da vaš smartphone im Android verziju 5.0 nadalje ili iOS 7.1 nadalje te minimalno Bluetooth verziju 4.0.

EOS M100 4

Od načina snimanja tu su i FullHD 1080/60p snimanje s opcijom izdvajanja zasebnih slika iz videa. U slučaju da niste sigurni hoćete li moći uhvatiti savršen trenutak, nudi vam se i opcija kontinuiranog slikanja s autofokusom od četiri slike u sekundi. Neizostavan je i HDR kako bi slike bile jasne u različitim svjetlosnim uvjetima slika tri slike različitim ekspozicijama te ih spaja u jednu savršenu.

EOS M100 2

S tehničke strane tu je CMOS mirrorless senzor s efektivnih 24 megapiksela rezolucije 6000 x 4000 sa DIGIC7 procesorom za obradu slike.

Očekivana cijena je 600 eura za 15-45mm leće te 900 eura za 15-45mm i 55-200mm leće. Dostupne su i maske za fotoaparat u devet boja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Canon predstavio novi fotoaparat za fanove društvenih mreža - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.