Acer punom snagom ulazi u sezonu blagdana - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Acer punom snagom ulazi u sezonu blagdana

Acer punom snagom ulazi u sezonu blagdana

IFA sajam je odlična prilika da proizvođači iz tech industrije predstave proizvode koji će krenuti u prodaju oko blagdanske groznice.

 

Acer Predator X35

Najavljivan cijele godine, na kraju nismo imali priliku dočekati ovaj monitor u 2017. godini. Predator X35 biti će najbolje što monitor može ponuditi, a uključuje male detalje poput 35-inčnog ultra-wide screen zakrivljenog panela WQHD (3440x1440) rezolucije. Imati će uključene i sve relevantne tehnologije poput HDR prikaza slike, Quantum Dot panel sa ogromnim kontrastom i vjernim prikazom boja. Novost je i brzina osvježavanja slike od 200 Hz te podrška za Nvidia G-Sync. Kako smo već javili, zbog kasnog početka same izrade tih panela od strane dobavljača AU Optronics, predviđeno vrijeme dolaska u prodaju sada je prvi kvartal 2018. godine.

X35

 


 Switch 7 Black

Zanimljivi hibrid zbog osme generacije i7 procesora Y ili U serije i Nvidijine grafičke kartice za čije se hlađenje neće koristiti ventilator što znači i savršeno tihi rad. Lako ih se može usporediti s Microsoftovom ponudom tableta te dolaze sa Wacomovim stylusom sa 4096 nivoa osjetljivosti što bi moglo privući neke kreativce. Veličina ekrana mu je 13 i pol inča sa 2256x1504 pikselnim IPS ekranom te cijelo računalo teži malo više od jednog kilograma. Očekivana cijena kreće se oko 1700 eura s datumom izlaska u prosincu.

 

Switch 7 gallery 01


Swift 5 / Spin 5

Swift 5 je tradicionalan laptop koji će sada biti osvježen novom Intelovovom generacijom i5 i i7 procesora U serijeza manju potrošnju energije i kompaktniji dizajn. Imati će IPS touchscreen panel te se očekivano trajanje baterije procjenjuje na 8 sati. Na tržište izlazi krajem godine s preporučenom cijenom od 1000 eura. 

Spin 5 je konvertibilan laptop čija se tipkovnica može zakretati 360° kako bi ga se moglo postaviti za lakše korištenje touchscreen omogućenog IPS ekrana. Dolazi u dvije veličine od 13 i 15 inča dijagonale, a za veći model opcionalno se može dostaviti s ugrađenom Nvidijinom 1050 grafičkom karticom. Očekivani izlazak na tržište je prosinac s cijenom koja bi se trebala kretati oko 800 eura te naravno raste s dodatnom opcijama.

Acer

 


Predator Orion 9000

Gaming kruna Acerove ponude zasigurno je njihov Orion PC. Ove godine odlučili su se na vrhunsku opremu, a to znači Intelove i9 Extreme procesore sa do 18 jezgri za Intelov flagship 7980XE procesor. Što se samih grafičkih kartica tiče, Nvidia je odustala od podrške više od dvije grafičke kartice pa je najbolja opcija dupla 1080Ti postava. Kod AMDa još nema takvog limita pa u ovom računalu zapakirano možete dobiti četiri RX Vega grafičke kartice. Naravno, ciljana skupina su im gameri koji računaju na nove 144+ Hz 4k monitore poput već navedenog Predator X35 koje ćemo imati čast gledati iduće godine kao i VR sadržaj,a prcesori bi mogli zanimati i one koji se bave stvaranjem sadržaja, editiranjem videa ili korištenjem računalno zahtjevnih aplikacija jer gaming performanse neće beneficirati velikim brojem jezgri.

Orion9000

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Acer punom snagom ulazi u sezonu blagdana - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.