Samsung Gear obitelj dobila tri nova člana

Samsung Gear obitelj dobila tri nova člana

Novi proizvodi namjenjeni su rekreativcima kao i onima koji to žele postati.

 

Pomoć u sportskom stilu života od sada nam može pružiti Gear Sport, pametni sat s minimalističkim izgledom, Gear Fit2 Pro za dodatne mogućnosti uz poboljšano GPS praćenje te Gear IconX, atraktivne bežične slušalice s novim mogućnostima.

Gear Sport i Fit2 Pro imaju ATM 5 certifikat vodootpornosti što znači da bez problema s njime možete plivati, štoviše tome je i namijenjen jer može detektirati plivanje kao sport i pratiti vaš napredak. Poboljšan im je senzor za mjerenje otkucaja srca kako bi u svakkom trenutku imali precizne informacije o stanju vašeg tijela. Novost je i partnerstvo s Under Armour kompanijom kako bi bila moguća integracija ovih uređaja s njihovim aplikacijama poput MyFitnessPal ili Endomondo.

Combo Lifestyle

 

 

Gear Sport

Svakodnevni sat namijenjen je ljudima u pokretu. Krasi ga minimalistički dizajn sa AMOLED ekranom veličine 1.2 inča koji vam pomaže u postavljanju ciljeva za zdraviji život te prati vaš napredak. upečatljivi je izgled remena koje je lagano mijenjati kako bi se prilagodio vašem stilu bila to teretana ili noćni izlazak. Dolazi u crnoj ili plavoj boji te podržava osnovne Gear funkcije poput kontrole IoT uređaja koje podržavaju Samsung Connect, a može služiti kao daljinski upravljač za VR uređaje ili PowerPoint prezentacije.

01 Gear Sport Dual

 


 

Gear Fit2 Pro

Ovaj uređaj ne skriva čemu služi. Zakrivljeni 1.5-inčni ekran s dodirnim zaslonom visoke rezolucije omogućuje vam da čitate sadržaj bez poteškoća. Dolazi u crnol ili crvenoj boji.

10 Gear Fit2 Pro Red Upside


 

Gear IconX

Ove bežične slušalice imaju najveću razinu komfora tijekom rekreacije do sada te sa 4GB memorije nemoraju biti uparene sa mobitelom da bi se mogla slušati glazba. Imaju Bluetooth podršku za preuzimanje kao i slušanje glazbe te kada su uparene sa Samsung mobitelom imaju aktivnu vezu s Bixby asistentom. Dolaze u rozoj, sivoj i crnoj boji.

15 Gear IconX Pink w.Case

 

 

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung Gear obitelj dobila tri nova člana - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.