Poznati detalji o Galaxy Note 8 od Samsunga

Poznati detalji o Galaxy Note 8 od Samsunga

S približavanjem 23. kolovoza kada će Samsung službeno otkriti detalje o Note osmici, svaki dan se doznaje ponešto detalja.

Posljednji detalji upućuju na to da će jezgra mobitela i dalje biti Snapdragon 835 za SAD, dok će ostatak svijeta dobiti Samsungov Exynos 8895 poput onih u S8 verziji. Memorija će iznositi 6GB LPDDR4X RAMa te 64GB interne memorije s mogućnošću proširenja putem mikroSD kartica.

Ekran je malo veći od S8+ verzije sa 6.3 inča te zadržava rezoluciju 2960x1440 te omjer od 18.5:9. Samo kućište će ostati stakleno u Midnight Black, Maple Gold, Orchid Grey i Deep Sea Blue boji te podržavati bežično punjenje. Dolazi i s novom olovkom koja je neizostavan detalj Note serije. Razliku od S verzije čine i oštriji kutevi u dizajnu samog mobitela.

Note 8

Novost je kamera, odnosno kamere koje dolaze u popularnom duplom izdanju. Po uzoru na iPhone riječ je o dva senzora od 12 megapiksela od kojih jedan služi kao 2x optički zoom dok je drugi klasičan wide-angle. Primarna kamera će imati otvor blende od F/1.7 i dual-pixel autofokus, a telefoto kamera će imati otvor blende F/2.4. Obje kamere dolaze sa optičkom stabilizacijom.

Cijena će se za Europu navodno kretati oko 1000 eura.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Poznati detalji o Galaxy Note 8 od Samsunga - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.