Panasonicova FHD KX-HNC800 EXW nadzorna kamera - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Panasonicova FHD KX-HNC800 EXW nadzorna kamera

Panasonicova FHD KX-HNC800 EXW nadzorna kamera

Ova nadzorna kamera nadzire vaš dom u Full HD rezoluciji i čuva privatnost.

U okviru ponude svojih Smart Home rješenja Panasonic je izdao pametnu Full HD nadzornu kameru KX-HNC800EW koja omogućuje nadzor vašeg doma, djece i kućnih ljubimaca u visokoj kvaliteti slike. Zahvaljujući brzom objektivu i velikom senzoru kamera pruža oštru sliku FHD kvalitete u 30 fps čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Kako biste čuvali vašu privatnost kamera posjeduje zaslon privatnosti koji ju isključuje kada ga povučete prema gore, čime je kameri, kao i ugrađenom mikrofonu onemogućen rad.

panasonic fhd kamera opis

Zahvaljujući funkciji pred-snimanja, video zapis započinje dvije sekunde prije aktiviranje senzora pokreta, čime se snima sami početak kretanja neke osobe kroz prostor ili sobu, a ne kad je osoba već prošla pola puta, pa ćete uvijek moći prepoznati facu koja se mota po vašem prostoru.

Kameru odlikuje i senzor osvjetljenja s automatskim noćnim gledanjem do 5 m, a osim mikrofona tu je i zvučnik za jasnu zvučnu reprodukciju, kao i senzor temperature koji mjeri temperaturu prostorije.

Zahvaljujući širokom kutu gledanja od 142°, jednom kamerom možete pokriti veliki prostor u velikoj prostoriji a tu je i jednostavan pristup snimljenim videima i drugim podacima na micro SD memorijskoj kartici. Panasonic također ističe da kamera nema skrivenih troškova, dodatnih ugovora za usluge, mjesečnih računa i troškova snimanja ili pohrane podataka u oblak.

Kamera se može koristiti samostalno i biti spojena putem Wi-Fi veze, a može biti i sastavni dio Smart home sustava te spojena preko Huba kao pojedinačna komponenta. Maloprodajna cijena kamere iznosi 1.349 kuna. PR

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Panasonicova FHD KX-HNC800 EXW nadzorna kamera - VidiLAB - QR Code Friendly
Web Statistics