Logitech predstavio MK850 Performance Combo bežičnu tipkovnicu i miš - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Logitech predstavio MK850 Performance Combo bežičnu tipkovnicu i miš

Logitech predstavio MK850 Performance Combo bežičnu tipkovnicu i miš

Švicarski gigant predstavio je "kombo" tipkovnice i miša, kojima je udobnost na prvom mjestu.

Logitech je predstavio potpuno opremljenu tipkovnicu i miš s omekšanim osloncem za dlan, koji rade zajedno s novim Logitech DuoLink softverom koji omogućuje prilagođene funkcije i navigaciju.

Mekani oslonac za dlanove pruža punu podršku ručnim zglobovima i zakrivljeni okvir stvara prirodniju poziciju tipkanja, dok podesive nakošene nožice omogućavaju tipkanje pod više kutova, tvrdi Logitech. Ergonomski dizajnirani miš odgovara dlanu, a iznimno brzi scroll kotačić omogućava skrolanje po dokumentima i web stranicama s lakoćom.

Logitech Barcelona Shot7 A RGB

Tu je i DuoLink svojstvo koje tipkama miša omogućuje drugačiji set gesta i radnji kada držite pritisnutu tipku Fn na tipkovnici. Na primjer, možete se lako kretati između radnih površina i aktivirati Task View ili Mission Control opcije pomicanjem miša. Pri slušanju glazbe moguće je reproducirati i pauzirati klikom na srednju tipku miša ili mijenjati pjesme pomicanjem scroll kotačića lijevo i desno.

MK850 Topdown BOB UK 1

I tipkovnica i miš donose Easy-SwitchTM tehnologiju. S dodirom na tipku, moguće je lako se prebacivati između bilo koja tri povezana uređaja. Tipkovnica također ima prilagodljivo sučelje za različite operativne sustave te prepoznaje odgovarajuće hotkeys i prečace u poznatom okruženju.

Logitech MK850 Performance Combo bežična tipkovnica i miš od danas je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 919,00 kn. PR

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech predstavio MK850 Performance Combo bežičnu tipkovnicu i miš - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.