Samsung predstavio novu Galaxy A seriju pametnih telefona - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Samsung predstavio novu Galaxy A seriju pametnih telefona

Samsung predstavio novu Galaxy A seriju pametnih telefona

Samsung Electronics je danas predstavio najnovije uređaje Galaxy A serije pametnih telefona. Nova Galaxy A serija dostupna je u dvije verzije, 5.2-inčni A5 i 4.7-inčni A3 pametni telefoni.

Galaxy A serija pametnih telefona dolazi s metalnim okvirom i 3D staklenom pozadinom, a dolazi u četiri boje, uključujući Black Sky, Gold Sand, Blue Mist and Peach Cloud.

Poboljšane prednje i stražnje kamere stižu s boljim autofokusom, što, kako Samsung tvrdi, rezultira jarkim i jasnim fotografijama, pa čak i kada su snimljene u slabim svjetlosnim uvjetima.

Za korisnike koji preferiraju selfije, Samsung se pobrinuo za svojstvo zahvaljujući kojemu je moguće dotaknuti bilo koji dio zaslona, kako bi snimili selfie visoke razlučivosti pomoću pomičnog okidača i upotrijebili zaslon kao prednju bljeskalicu za svijetle slike.

Samsung Galaxy A donosi i nekoliko značajki Samsungovog flagship uređaja Galaxy S7, uključujući IP68 otpornost na vodu i prašinu, omogućavajući uređajima da izdrže kišu, znoj, pješak i prašinu. Galaxy A serija uređaja također je opremljena s dvostranim USB Type-C utorom za jednostavnije povezivanje, a tu je i povećana memorija i microSD podrška do 256GB.

Galaxy A uređaji biti će dostupni u Europi početkom veljače. PR

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio novu Galaxy A seriju pametnih telefona - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.