Procurili prvi detalji o Intelovim "Coffee Lake" čipovima devete generacije - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Procurili prvi detalji o Intelovim "Coffee Lake" čipovima devete generacije

Procurili prvi detalji o Intelovim "Coffee Lake" čipovima devete generacije

Ako možemo vjerovati glasinama, Intel će devetom generacijom čipova donijeti šesterojezgrene procesore u mainstream segment.

Kineska web stranica BenchLife.info (prenosi VR Zone) je objavila neke interesantne informacije o devetoj generaciji Intelovih Core procesora. Stranica je objavila slajdove koji prikazuju Intelove planove za sljedeće dvije godine, na kojima se nalaze i "Coffee Lake" procesori.

Intel bi spomenutim procesorima u mainstream segment donio šesterojezgrene čipove, a BenchLife je objavio i dijagram rasporeda platformi u kojem se uspoređuju razna svojstva Coffee Lake U, H i S procesora.

intel coffee lake

Intelov dijagram tako prikazuje proizvodni plan sve do drugog kvartala 2018. godine, kada bi se na tržištu trebali pojaviti i CFL, odnosno takozvani Coffee Lake čipovi.

Iako još ništa nije potvrđeno, posljednje informacije sugeriraju kako bi Intel mogao izbaciti novu platformu za Coffee Lake, što bi značilo da ti procesori neće biti bazirani na aktualnom LGA1151 socketu.

Ukoliko su sve ove informacije točne, Coffee Lake procesori će biti i prvi Intelovi procesori sa šest, umjesto dosadašnjih četiri jezgre u mainstream segmentu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Procurili prvi detalji o Intelovim

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.