Biostar proširuje Racing seriju matičnih ploča s Racing Z170GTN modelom - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Biostar proširuje Racing seriju matičnih ploča s Racing Z170GTN modelom

Biostar proširuje Racing seriju matičnih ploča s Racing Z170GTN modelom

Za ljubitelje utrka Biostar je spremio novu flagship mini-ITX matičnu ploču koja slovi za prvu ploču na svijetu s RGB LED kontrolom za onboard i vanjsko osvjetljenje.

Racing Z170GTN pruža potpunu kontrolu nad sustavom i podršku za otključane Core procesore šeste generacije. Sadrži tako Intelovu Z170 arhitekturu i dva DIMM slota za DDR4 memoriju do 3200 MHz. Zahvaljujući Z170 čipsetu ova ploča dopušta pregršt novih konekcijskih opcija poput USB 3.0 i U.2 konektor za pohranu visoke brzine koja ima bandwidth i do 32 Gbps. Putem implementiranog x16 PCIe 3.0 x16 slota podržane su grafičke kartice najnovije generacije od AMD-a i Nvidije.

Racing Z170GTN 2

 

Ono što je Biostarova Racing seriju obilježilo od drugih ploča nalazi se i ovdje, nudeći tako njihovu Vivid LED DJ i 5050 LED Fun, čime ploča tako postoje prva mini-ITX matična ploča na svijetu s potpunom RGB LED kontrolom za osvjetljenje na samoj ploči i vanjskom dijelu. Oba dvije opcije pružaju osvjetljenje koje se može prilagođavati, što će se svidjeti gamerima koji žele tematski obojeno računalo. Korisnici tako mogu spojiti LED strip na on-board 5050 header direktno i kontrolirati ga putem Vivida. Biostar čak nudi i potpuno besplatno Biostar Vivid LED fan kojim dodatno potiče gamere da stiliziraju kućište, pružajući mu potpuno prilagođavanje boje i svjetlosne efekte.

Racing Z170GTN 3

Sama ploča opremljena je s kvalitetnim kompanijim Hi-Fi audio rješenjem za što bolji audio imerziju, implementirajući svoju unikatnu Hi-Fi Ground isolation tehnologiju, gdje se analogni signali izoliraju od ostatka ploče. Kompanija je mislila i na one koji poboljšavaju računalo, nudeći im tako legacy PS/2 port. Od ostalih opcija tu su još i HDMI konektor, SATA3 konektor i PCIe M.2 key E slot. Ploča još pruža i zaštitu od elektrostatičkog izboja i kvara USB porta te od prevelike topline ili napona.

Trenutno nema informacija o cijeni ili dostupnosti ploče.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Biostar proširuje Racing seriju matičnih ploča s Racing Z170GTN modelom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.