Corsairova nova serija LUX tipkovnica dolazi s više od 70 verzija - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Corsairova nova serija LUX tipkovnica dolazi s više od 70 verzija

Corsairova nova serija LUX tipkovnica dolazi s više od 70 verzija

Nova serija LUX mehaničkih tipkovnica od Corsaira postala je dostupna za kupovinu po povećoj cijeni.

Corsair je na svoje tri tipkovnice K70, K70 RGB i K65 dodao novu LUX seriju tipkovnica koje donose neke nove opcije i poboljšanja. Navode kako se radi o opcijama poput poboljšanog i jačeg osvjetljenja i optimiziranim pozadinski osvjetljenim key cap fontom. LUX serija tipkovnica zadržava njihov dizajn i kvalitetne materijale izrade, dolazeći s njihovom aluminijskom konstrukcijom i 100 postotnim njemačkim Cherry MX switchevima. Zahvaljujući boljem internom kontroleru za osvjetljenje, korisniku se omogućuje još finije prilagođavanje boje s još više uzoraka i efekata. U ovoj seriji prisutni su i veći i moderniji key cap fontovi (laserski ugravirani), napravljeni da pruže maksimalno svjetlo LED pozadinsko osvjetljenje. 

K70 LUX BLUE LED HERO

Također je na mnogobrojne zahtjeve implementiran i USB pass-through, koji je standard na svim LUX tipkovnicama. Ovaj sustav pruža korisnicima da spoje miš, headset ili drugi USB uređaj direktno na samu tipkovnicu. Okvir je izrađen od aluminija kakav se koristi u avionskoj industriji, što garantira bolju kvalitetu i veću izdržljivost. Posjeduje potpuni key rollover (svi pritisci tipki će biti registrirani), ugrađene kontrole za glasnoću i medijske tipke te odvojivo odmorište dlana.

K70 LUX RED NA 01 HERO

Kompanija nudi pregršt verzija tri tipkovnice na svojoj stranici. Nude tako šest različitih Cherry MX vrsta keyswitcha, dvije različite veličine, tri opcije pozadinskog osvjetljenja i lokalizaciju tipkovnice za određene zemlje.

K65 LUX RGB NA 01 HERO

K65 LUX RGB tipkovnica

 

Preporučena cijena kreće se za K70 LUX RGB tipkovnicu od 160 dolara (oko 1.080 kn), dok je K70 LUX bez RGB-a s cijenom od 120 dolara (oko 810 kn). Slabija verzija, K65 LUX RGB, košta 130 dolara (oko 878 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Corsairova nova serija LUX tipkovnica dolazi s više od 70 verzija - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.