Sharkoon i Ozone izdali svoje gaming headsetove - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Sharkoon i Ozone izdali svoje gaming headsetove

Sharkoon i Ozone izdali svoje gaming headsetove

Oba dvije kompanije proširuju svoju ponudu headseta za gamere; Sharkoon sa svojim pristpačnim "Jurećim" (Rush) ER2 headsetom i Ozone s high-end "Bijesnim" (Rage) Z90 headsetom.

Zanimljivo je da su oba dvije nedavno predstavile svoje nove periferije, a sada slučajno ili ne predstavljaju isti vrstu proizvoda u gotovo isto vrijeme. Sharkoon tako nakon SharkZone M50 miša predstavlja Rush ER2 gaming headset koji dolazi u četiri različite boje: crno-crvena, crno-plava, crno-zelena i narančasto-bijela.

RUSH ER2 White 01

Rush ER2 gaming stereo headset tako pruža modularni sustav kablova, kompatibilnost s konzolama, laptopima, smartfonima itd. Ugrađen 40 mm driver osigurava balansirani zvuk, a fleksibilni mikrofon brine se za čisti prijenos glasa.

RUSH ER2 Blue 01

Izrađen je od čvrstog metalnog okvira, što prema navodima kompanije osigurava komfort i kod dužeg korištenja headseta. Modularni sustav kablova s pozlaćenim konektorima pruža konekciju putem TRRS stereo jackova. Na kablu je integriran i sustav za kontrolu glasnoće i prigušenje mikrofona. Kabel s TRRS dužine je do 110 cm, a može ga se produžiti i do 250 cm.

RUSH ER2 White 02

Specifikacije uključuju impendanciju od 32 ohma, frekvencijski odziv od 20 Hz pa do 20000 Hz i osjetljivost od 92 dB (plus-minus 3 dB). Težina bez kabla mu je 266 grama. Uz headet uključena je i mala torba za lakši transport. Dostupan je za kupovinu od 28 eura (oko 209 kn).

 

Rage Z90

Ozone nakon nedavnog predstavljanja novog gamin miša i headseta za Origen seriju, sada predstavlja Rage Z90 headset koji se sastoji od 5.1 zvučnog sustava, ergonomskog dizajna i odvojivog mikrofona.

Ozone RAGEPRO final

Headset posjeduje i LED osvjetljenje za atraktivan vizualni dojam. Headband ovog high-end headseta napravljen je od robustnog i laganog metala kako bi pružio komfort kod dužeg korištenja. Ear cupovi napravljeni su od ekološke kože, uključivši i memorijsku pjenu. Težina mu je 392 grama. Uz njega pružaju i inline kontroler s mnogo opcija i softver za konfiguriranje. Sam kabel dug je 3 metra. Specifikacije odziva i impendancije iste su kao i kod prethodnika.

Ozone RAGEPRO 2

Cijena mu je 110 eura (oko 821 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sharkoon i Ozone izdali svoje gaming headsetove - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.