Dvije nove Cooler Masterove tipkovnice sadrže inteligentne bijele LED-ice - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Dvije nove Cooler Masterove tipkovnice sadrže inteligentne bijele LED-ice

Dvije nove Cooler Masterove tipkovnice sadrže inteligentne bijele LED-ice

Kompanija je lansirala nove tipkovnice pod imenom MasterKeys Pro L i M s Cherry MX switchevima.

MasterKeys Pro serija dizajnirana je tipkovnica s najsvijetlijim bijelim LED pozadinskim osvijetljenjem, koristeći autentične Cherry MX switcheve. Razlika u odnosu na RGB tipkovnice je u tome što, prema riječima kompanije, inteligentne bijele LED-ice pružaju čišći i oštriji izgled. Korisnicima je omogućeno stavljanje razine svjetline prema njihovoj želji on the fly putem kombinacije tipki. Lagana navigacija on the fly sustavom vrši se putem pritiska na FN tipku koja pokazuje uključeni profil, dok se putem alternativne funkcije strelica može i prilagođavati brzin i rotacija efekta. Uključeno je i nekoliko načina rada poput kiše, valova itd.

CM MasterKeys Pro L tipkovnica

Ugrađen je i 32-bitni ARM Cortex procesor od 512 KB za spremanje naredbi i makroa. Anti-ghosting tehnologija sadrži dvije thenologije u jednoj (N-key i 6-key rollover) kako bi se osigurali točni signali svih pritisnutih tipki, bez obzira na broj. Zajedničko im je još i 1 ms odziv, 1000 Hz polling rate i odvojivi kabel s micro-USB-om od 1,5 metara dužine.

CM MasterKeys Pro M tipkovnica

Jedina razlika između L i M verzije je u tome što je L ima klasični dizajn tipki, dok je M manja verzija s manjim brojem tipki.

CM MasterKeys Pro M tipkovnica 2

Ponuđene su i opcije sa smeđim, plavim i crvenim switchevima. Dolaze s garancijom od dvije godine. Za sada nema informacija o cijeni ili dostupnosti. Našu recenziju njihove Quick Fire XTI tipkovnice možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dvije nove Cooler Masterove tipkovnice sadrže inteligentne bijele LED-ice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.