Thecusov N4810 NAS sa četiri ladice dolazi ovaj mjesec - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Thecusov N4810 NAS sa četiri ladice dolazi ovaj mjesec

Thecusov N4810 NAS sa četiri ladice dolazi ovaj mjesec

N4810 je u biti proširena 4-bay verzija njihovog N2810 Pro NAS-a.

Kompanija je najavila novi NAS pod imenom N4810 koji će biti opremljen s Intelovim Celeron N3160 procesorom sa četiri jezgre i 4 GB DDR3 RAM-a (proširivo do 8 GB). NAS server imat će podrđku ugradnje do 40 TB prostora pohrane, čime postaje idealan za kućne korisnike i one s malim uredima koji traže standardnu zaštitu i svoj privatni cloud.

Security Fea N4810

N4810 je izrađen na istom hardveru kao i N2810 Pro, pružajući korisnicima oštrinu i kontrast u 4K rezoluciji kroz HDMI ili DisplayPort. Navodi se kako je pružena i mogućnost za spajanje s digitalnim zvučnim sustavom putem SPDIF outputa. Dodan je i novi USB 3.0 Type-C port, uz tri već postojeća USB 3.0 porta. Neki od navedenih razlika između dva modela su i 92 mm ventilator s regulacijom topline i LC-display s četiri tipke na prednjoj strani, služeći za prikaz informacija o sustavu. Razlika je i u dvije dodatne ladice koje mogu primiti veće RAID konfiguracije (RAID 0,1,5,6, 10 and JBOD), nudeći i AES 256-bitnu enkripciju. Pruža i zaštićeni pristup s daljine s virtualnom privatnom mrežom, a uključeni su i besplatni Intel Security i Acronis softver. Thecus System Failover opcija je proces koji stvara zrcalne volumene podataka. S barem dva dostupna Thecus NAS-a, podatci se kopiraju po rasporedu i svaka promjena evidentirana je na oba dva NAS-a. U slučaja kvara, ova opcija automatski prenosi radnje na sekundarni Thecus NAS koji se potom ponaša kao primarni NAS. Za što brže transfere Thecus je omogućio i sedam načina agregacije linka: Load Balance, Failover, 802.3ad, Balance-XOR, Balance-TLB, Balance-ALB, Broadcast.

Radi na novodizajniranom ThecusOS 7.0 operativnom sustavu, platformi s redizajniranim korisničkim sučeljem i jednostavnijom navigacijom. Nove opcije uključuju Photo Station, File Center i Thecus App Center. Počet s globalnom isporukom ovaj mjesec po još nepoznatoj cijeni.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thecusov N4810 NAS sa četiri ladice dolazi ovaj mjesec - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.