MSI lansirao high-end gaming računalo Aegis Ti - 5.0 out of 5 based on 1 vote
MSI lansirao high-end gaming računalo Aegis Ti

MSI lansirao high-end gaming računalo Aegis Ti

Novo high-end računalo pridružuje se postojećoj MSI-jevoj Aegis seriji jakih računala.

Novo snažno gaming računalo koristi otključani Intel Core i7-6700K procesor kako bi gamerima pružio još veću mogućnost overclockinga. Ponuđen je i slabiji i5-6600K procesor. Ugrađena je i trenutno najjača dostupna grafička kartica za korisnike, GTX 1080. Omogućena je i podrška za 2-way SLI, dajući prostora za ugradnju dvije velike GTX 1080 kartice. Kao i procesor, ponuđena je i slabija mogućnost u obliku GTX 1070 kartice. Pružaju i zanimljivu mogućnost jednostavnog overclockinga putem pritiska tipke sa zmajem na prednjoj strani kućišta. Za pitanje memorije kompanija je u Aegis Ti osigurala četiri SO-DIMM DDR4 2400 MHz slota, podržavajući do 64 GB DDR4 memorije.

MSI Aegis Ti

Za što bolje hlađenje pobrinuo se Silent Storm Cooling 3 sustav koji ima tri zasebna odjeljka, od kojih svaki hladi drugu komponentu unutar računala. MSI-jeva najbrža RAID 0 konfiguracija pohrane pod imenom Super RAID 4 kombinira dual PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-ove s NVMe tehnologijom kako bi pokazao snagu Gen 3.0 SSD-a koji ima brzinu čitanja i preko 3300 MB/s. Nudi mogućnost do dva 3,5-inčna hard diska i jedan SATA III disk od 2,5-inča. Tu je još i tanki Super Multi optički drive.

Aegis Ti

Aegis Ti ima i oznaku najnovije evolucije u komponentama visoke kvalitete. Komponente pete vojne klase osiguravaju titanijske chokeove, Dark i Hi-c kondenzatore koji se brinu za energetsku učinkovitost i izdržljivost. Na prednjoj strani nalazi se i VR Link koji omogućava lakše spajanje VR uređaja. Na prednjoj strani nudi i jedan USB 3.1 Gen 2 Type C, USB 3.1 Gen 2 Type A i USB 3.1 Gen 1 Type A port. Na stražnjoj strani nalaze se po četiri USB 2.0 i USB 3.1 Gen 1 portova.

Aegis Ti 2
Kako bi Aegis Ti izgledao što bolje osiguran je sustav Mystic Light, putem kojeg je moguće odrediti koja će se boja ili efekt pojavljivati na osam linija kućišta na prednjoj strani. Audio strana pokrivena je Nahimic audio softverom koji pruža zvučnu tehnologiju visoke definicije, omogućujući korisniku imerzivni virtualni 7.1 zvuk. U samu matičnu ploču ugrađeno je i hardversko pojačalo za pružanje čistog zvučnog signala pod imenom Audio boost. Killer Shiled brine se za što bolje procese downloada i uploada (15KV zaštita i 30 posto niža latencija), dok Killer DoubleShot Pro osigurava da Killer Ethernet konektor i Killer Wi-Fi adapter rade zajedno na pružanju gaming konekcije visoke brzine. 

AegisTi UI 2

Veličinom je od 39 litara, napajajući se putem 850 W napajanja sa 80 Plus Platinum certifikatom. Radi na Windows 10 Home sustavu. Težina mu je 14,3 kg.

Za sada nema informacija o cijeni ili dostupnosti.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI lansirao high-end gaming računalo Aegis Ti - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.