Thermaltake predstavio novu seriju napajanja, Toughpower DPS G Gold - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Thermaltake predstavio novu seriju napajanja, Toughpower DPS G Gold

Thermaltake predstavio novu seriju napajanja, Toughpower DPS G Gold

Kompanija je još prije Computexa najavila kako će izdati novu seriju napajanja u Q2, a sada službeno predstavlja i prve modele u seriji.

Nova Thermaltakeova serija napajanja pod imenom Toughpower DPS G Gold RGB dolazi s tri 80 Plus Gold napajanja u kapacitetima od 650 W, 750 W i 850 W. Svi koriste stopostotne japanske kondenzatore za povećanje pouzdanosti i izdržljivosti. Navodi se kako je Toughpower DPS G RGB 850 W Gold prvo napajanje na svijetu s PSU predinstaliranim patentiranim RGB ventilatorom od 256 boja u kojem je uključeno i nekoliko high-tech komponenata. Radi se o 140 mm ventilatoru sa sposobnošću RGB osvjetljenja i brzinom okretaja od 1500 RPM-a. Osvjetljenje i brzina ventilatora s hidrauličkim ležajevima vrši se putem DPS G PC aplikacije. Boja i osvjetljenje višestrukog LED prstena vidljiv je iz svih pozicija, dajući pritom i novi vizualni stil.

Dolazi s dizajnom potpuno modularnih kablova. Digitalna kontrolna ploča omogućava da novo napajanje bude kompatibilno s kompanijinom Smart Power Management platformom. Napajanje sadrži i 32 bitnom mikrokontrolerskom jedinicom koja služi kao poveznica između sustava i jedinice kojom se dopušta korisniku nadzor nad napajanjem. SPM platforma pruža korisniku tri funkcije alarma, javljajući kad je zakazao ventilator, povišena toplina i prevelika razina napona. Ovo pomaže korisniku da smanji mogućnost pregrijavanja internih komponenti.

Thermaltake Toughpower DPS G RGB 850W Gold 2

Sva napajanja imaju jamstvo od deset godina. Dostupni su za kupovinu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltake predstavio novu seriju napajanja, Toughpower DPS G Gold - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.