Asus proširuje seriju GTX 1070 grafičkih kartica s Dual verzijom - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Asus proširuje seriju GTX 1070 grafičkih kartica s Dual verzijom

Asus proširuje seriju GTX 1070 grafičkih kartica s Dual verzijom

Kompanija je predstavila novu verziju GeForce GTX 1070 grafičke kartice s patentiranim Wing-Blade ventilatorima.

Nakon predstavljanja GTX 1070 kartica u raznim edicijama poput Strixa, sada je Asus predstavio novu skromnu verziju kartice koja dolazi u potpuno bijeloj boji. Kao razlog ovoj boji navodi se i poklapanje s njihovom Asus X99-A II matičnom pločom koja ima istu snježno-bijelu boju. Njegovi patentirani Wing-blade ventilatori povećavaju pritisak zraka od 105 posto, istovremeno radeći na tri puta nižoj buci od referentnih kartica. Kao i ostale njihove kartice tako i ova sadrži Auto-Extreme tehnologiju, stopostotni automatski proizvodni proces, te Super Alloy Power II komponente za što bolju učinkovitost, nisku temperaturu i tihi rad.

Asus Dual GeForce GTX 1070 2

Asus Dual GeForce GTX 1070 sadrži i dva dodatna HDMI porta za lakše i jednostavnije spajanje VR uređaja i ekrana u isto vrijeme. Po pitanju specifikacija tu su 1920 CUDA jezgri, 8 GB GDDR5 memorija na 256-bitnom memorijskom sučelju i taktu od 8008 MHz. Takt grafičke kartice je 1582 MHz, s boostom do 1771 MHz. Opremljen je s jednim DVI-D portom te po dva HDMI 2.0 i Display Porta.

Asus Dual GeForce GTX 1070 3

Uz karticu dolazi GPU Tweak II program za prilagođavanje opcija kartice i XSplit Gamecaster za streamanje ili snimanje gameplaya. Za sada nema informacija o dostupnosti i cijeni. Cijene GTX 1070 kartica u Hrvatskoj kreću se od oko 4.000 kn pa na više, ovisno o modelu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asus proširuje seriju GTX 1070 grafičkih kartica s Dual verzijom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.